Nicolas Cage, disperat după fiica răpită în Medallion

de Cristina Grigore în 15 Dec 2010
Nicolas Cage, disperat după fiica răpită în Medallion

Nicolas Cage, actorul care a fost mai aproape de publicul român timp de 55 de zile, în care a filmat în România scene din viitorul Ghost Rider 2, a mai adăugat un film bogatei sale liste de proiecte, menite probabil să îi contrabalanseze situaţia financiară precară.

Aşa cum anunţă Collider, Cage va interpreta în Medallion personajul principal, un fost maestru al furturilor, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a-şi găsi fiica, răpită şi încuiată în portbagajul unui taxi din New York. Scenariul, nu cu mult diferit de cel semnat de Luc Besson  şi Robert Mark Kamen în 2008, Taken,  va aparţine fostului jurnalist US Weekly, David Guggenheim.

Iniţial, regizorul Simon West a oferit rolul lui Clive Owen, apoi lui Jason Statham, însă niciunul dintre ei nu s-a arătat interesat de proiect. West şi Cage nu sunt la prima colaborare, cei doi lucrând împreună în 1997, la Con Air.

Două pelicule noi vor apărea anul viitor, cu actorul de 46 de ani în rol principal. Primul se bazează pe o poveste cu elemente fantasy, plasată în secolul XIV, Season of the Witch, în care joacă alături de Ron Perlman, iar celălalt este Drive Angry, povestea 3D a unei răzbunări. Alte două filme de acţiune în care Nicolas Cage va juca sunt Hungry Rabbit Jumps, unde este soţul lui January Jones, şi Trespass, în care o va avea drept parteneră pe Nicole Kidman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
psihologu pe 15 decembrie 2010 11:03
Nicolas Cage este un actor cu greutate in cinematografie...mie mi-a placut si-mi va placea in continuare indiferent ce spun gurile rele...
Mihai pe 15 decembrie 2010 21:16
Vand cele mai ieftine DVD-urisi Blu-Ray-uri ORIGINALE si sigilate de pe piata. Cele mai mici preturi. DVD 15 ron, Blu-Ray 50 ron. Nu costa nimic sa va uitati. Aveti aici lista completa : okazii.ro/catalog?user_list=mihaipais
Lera pe 27 februarie 2011 17:50
e bn sa fii un actor ca shi Cage shi cred shi eu voi fi o actorca ca shi el)
xerses pe 30 iunie 2011 00:14
Ma bucur pentru el cand este atat de productiv.Este un actor foarte expresiv.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells