Nicholas Braun vorbește despre ultimul sezon Succession

de Cinemagia în 31 Mar 2023
„Greg se simte foarte șmecher la începutul acestui sezon”

Ultimul sezon din Succession/Succesiunea, celebrul serial HBO Original creat de Jesse Armstrong și câștigător al Premiilor Emmy, a debutat pe HBO și HBO Max pe 27 martie. Nicholas Braun, interpretul vărului Greg, dezvăluie mai multe despre rolul său, despre relația lui Greg cu Tom, precum și despre experiența de a juca în acest serial.

În noul sezon, vânzarea conglomeratului media Waystar Royco către vizionarul în tehnologie Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) se apropie cu pași repezi. Mișcarea provoacă disensiuni importante în familie, pe măsură ce membrii acesteia anticipează o serie de schimbări majore în viețile lor pe care le-ar putea produce încheierea acestei tranzacții. În timp ce pornește o aprigă luptă pentru putere, familia ia în calcul un viitor în care influența lor culturală și politică este substanțial redusă.

Care sunt sentimentele tale legate de faptul că acesta este ultimul sezon din Succession?

Complicat. Cred că acest sezon e incredibil. Lucrurile prin care trec personajele, inclusiv personajul meu, sunt pur și simplu uimitoare. Așa că mă simt mulțumit din punct de vedere creativ. Dar o să-mi fie dor de grupul acesta. Acești actori, această echipă de producție cu care am lucrat, cu unii încă de la episodul pilot, sunt cei mai grozavi! Aveam un fel de a ne înțelege cu ușurință care venea din faptul că am lucrat împreună atât de mult timp. Știau ce și-ar dori Greg să bea la o petrecere. Știau ce cravată aș alege, probabil. Știau când mi-aș dori să mă tund. Lucruri de acest tip. Exista o ușurință în felul în care lucram împreună. Deci, acum trebuie să renunțăm la un lucru uimitor.

Cum au aflat membrii distribuției că acesta va fi ultimul sezon?

Știam înainte să începem filmările la sezon că există o șansă destul de mare ca serialul să se termine. Jessie ne-a pregătit întrucâtva pentru asta. Nu a zis niciodată: „100% așa o să fie”. Și, nici chiar la ultima lectură de în grup a scenariului nu a zis „100%”. Dar ne-a zis ceva de genul „În afară de cazul în care am o idee genială în următorul an și simt că aș vrea să mai dau o tură cu serialul, o să încheiem aici”. Dar ne-a lăsat mereu acel asterisc.

Care este starea relației dintre Tom și Greg, auto-numiții Frați Dezgustători, la începutul sezonului?

Cred că se simt amândoi foarte bine, în vârful piramidei. Sunt de aceeași parte ca Logan. Sunt pe partea care e în accelerație, care are și toată puterea. Este probabil partea care nu poate fi învinsă. Tom are un job mai important, cu mai multe responsabilități. Și Greg e acolo, alături de el. Și, având în vedere că Tom e separat de Shiv, cred că se simte destul de liber. Și e gata să fie puțintel dezgustător.

Cum a fost să lucrezi îndeaproape cu Matthew Macfadyen pe parcursul acestor patru sezoane?

Este pur și simplu un parteneriat incredibil pe care l-am creat. Avem atât de multe de așteptat cu nerăbdare în fiecare episod. Atât de multe scene despre care știm că sunt super amuzant de jucat. Dincolo de asta, îl ador. Îmi place cum își trăiește viața în afara filmărilor. E un adevărat familist. Și îl admir. Iar apoi, pe platouri, am învățat multe de la el ca actor. Am încercat multe lucruri. Procesul nostru a părut constant experimental și știam că pot avea încredere în el. Iar el știa că poate avea încredere în mine. Încercăm niște lucruri și vedem ce anume funcționează. Și asta e grozav.

Dacă tragem o linie, care a fost scena ta preferată de filmat, pe parcursul acestor 40 de episoade și 40 de ore?

Există o scenă pe iaht, în care toată lumea este prezentă - scena cu marea masă rotundă, în care toată lumea vorbește despre cine ar trebui să fie țapul ispășitor sau cum descrie Logan situația. Cine ar trebui să fie învinuit pentru scandalul din divizia de croaziere. Și a fost o experiență minunată când vine vorba de actorie. Cred că e o scenă de 10-15 pagini de scenariu, cu toate personajele principale stând la aceeași masă. Scriitura este uimitoare - e ca o scenă lungă într-o piesă de teatru - poți vedea cât de clar își înțeleg personajele acești actori. Astfel încât, chiar dacă intervin doar pentru două-trei replici, ca Frank și Karl, interpretarea e așa de specifică. Am perceput momentul ca pe o masă plină de actori excelenți. Aceea a fost o scenă absolut minunată la care să particip.

Am vorbit mai devreme despre cum în filmul tău, „Zola”, personajul tău Derrek avea o iritație roșie pe nas, ceea ce a fost ideea ta, pentru a arăta că nu are grijă de el însuși. În mod similar, ai spus că, în ceea ce-l privește pe Greg, te-ai jucat cu cărarea din părul lui, lungimea cravatei lui, culoarea costumului pe care-l poartă, pentru a-i crea personajul și a-l aduce la viață. Ce putem ghici sau interpreta în acest sezon, legat de starea lui psihologică?

Greg se simte foarte șmecher la începutul acestui sezon. Are un post mai important la ATN. Îl văd ca pe un tip care merge la sală, are un abonament la Equinox, o companie de fitness de lux. Și încearcă să pară un tip mai complet în această lume a afacerilor. Are și mai multe responsabilități - îi supraveghează pe alții acum, deci cred că se vede un mini-șef. Sau un mini-Tom, poate.

Și da, încă mă preocupă foarte mult acele detalii specifice. Să aleg costumele: mărcile costumelor contează și prețul lor contează. La fel și când vine vorba de pantofi și ceasuri de mână. Greg a mai cumpărat un ceas de mână sau două în perioada dintre sezoane, de când nu l-am mai văzut. Deci clar are parte de mai mulți bani acum, un salariu mai mare.

Cum ai spune că te-ai schimbat ca actor pe parcursul acestor patru sezoane și șapte ani de proiect?

Pentru că aceste scenarii sunt atât de complexe și grozave, cred că am învățat să abordez diferit citirea unui scenariu. Să mă gândesc mai mult, să am mai multă atenție la detalii. Jesse și scenariștii, toți scriu cu atât de mult context, din ani și ani, din sute de scene și trecutul personajelor. Reușesc să includă atât de mult umor și intenție. Nu vreau să ratez niciodată o ocazie pe care ei i-o dau lui Greg în scris. Și apoi ideea de a lua decizii majore pe cont propriu. Faci parte dintr-o distribuție mare, nu poți să ceri sfatul în ceea ce privește orice decizie de la Mark Mylod sau alt regizor sau Jesse. Trebuie să iei decizii bune pe cont propriu. Așa că a început să-mi placă să intru într-o scenă cu trei sau patru opțiuni pentru cum să joc scena și să știu ce o să încerc în acele prime duble. Și dacă una dintre opțiuni, care eu credeam că e grozavă, nu funcționează, atunci știu că Jesse sau Mark o să mă ajute să găsesc o variantă mai bună. Am încredere totală în instinctele lui Jesse. Mereu știa ce anume ar ajuta la calibrarea scenei sau a interpretării mele, pentru a „ateriza” exact unde era nevoie de mine potrivit scenariului.

În final, foarte pe scurt, spune-le spectatorilor la ce să se aștepte de la acest sezon final.

La afaceri?

Afaceri ca de obicei sau inedite?

Afaceri. O familie care se ocupă de afaceri.

Exploreaza subiecte similare:

Succession, Nicholas Braun, Alexander Skarsgård, Jesse Armstrong

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells