Neve Campbell, vedeta filmelor Scream, explică de ce a luat o pauză de Hollywood

de Cristina Grigore în 12 Iul 2018
Actrița, acum în vârstă de 44 de ani, joacă alături de Dwayne Johnson în pelicula de acțiune Skyscraper

În anii ’90 era una dintre actrițele promițătoare de la Hollywood, cu roluri în filmele Scream, dar şi Panic sau Wild Things. Neve Campbell a decis însă să renunțe la producțiile de amploare, astfel că a părăsit Hollywood-ul și s-a mutat la Londra.

Actrița, acum în vârstă de 44 de ani, și-a explicat decizia în emisiunea postului CBS, The Late Show (a cărei gazdă este Stephen Colbert), unde s-a aflat pentru a-și promova noul film, o producție de acțiune în care joacă alături de Dwayne Johnson, Skyscraper.

„Se impunea o pauză. Pe când aveam 20 de ani, totul se petrecea atât de repede şi era atât de grozav, încât simţeam că este un pic copleşitor. Au fost ani minunaţi, dar la un moment dat rolurile care mi se ofereau nu mai erau cele pe care mi le doream. Primeam foarte multe partituri în producţii horror – pentru asta eram cunoscută, pentru filme horror şi comedii romantice slabe”, a spus Campbell.

„Pur si simplu nu mai eram interesată de scenariile prezentate. Eram dezamăgită şi chiar plictisită de toate propunerile, aşa că mi-am zis că e timpul pentru o schimbare”, a adăugat actriţa.

Campbell a continuat să apară în filme şi seriale mai puţin cunoscute, iar Skyscraper marchează revenirea ei pe marele ecran. Actriţa joacă şi în multipremiatul House of Cards, unde are un rol episodic.

Exploreaza subiecte similare:

Neve Campbell, Dwayne Johnson, Skyscraper , House of Cards, Wild Things, Panic

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells