Neve Campbell, vedeta filmelor Scream, explică de ce a luat o pauză de Hollywood

de Cristina Grigore în 12 Iul 2018
Actrița, acum în vârstă de 44 de ani, joacă alături de Dwayne Johnson în pelicula de acțiune Skyscraper

În anii ’90 era una dintre actrițele promițătoare de la Hollywood, cu roluri în filmele Scream, dar şi Panic sau Wild Things. Neve Campbell a decis însă să renunțe la producțiile de amploare, astfel că a părăsit Hollywood-ul și s-a mutat la Londra.

Actrița, acum în vârstă de 44 de ani, și-a explicat decizia în emisiunea postului CBS, The Late Show (a cărei gazdă este Stephen Colbert), unde s-a aflat pentru a-și promova noul film, o producție de acțiune în care joacă alături de Dwayne Johnson, Skyscraper.

„Se impunea o pauză. Pe când aveam 20 de ani, totul se petrecea atât de repede şi era atât de grozav, încât simţeam că este un pic copleşitor. Au fost ani minunaţi, dar la un moment dat rolurile care mi se ofereau nu mai erau cele pe care mi le doream. Primeam foarte multe partituri în producţii horror – pentru asta eram cunoscută, pentru filme horror şi comedii romantice slabe”, a spus Campbell.

„Pur si simplu nu mai eram interesată de scenariile prezentate. Eram dezamăgită şi chiar plictisită de toate propunerile, aşa că mi-am zis că e timpul pentru o schimbare”, a adăugat actriţa.

Campbell a continuat să apară în filme şi seriale mai puţin cunoscute, iar Skyscraper marchează revenirea ei pe marele ecran. Actriţa joacă şi în multipremiatul House of Cards, unde are un rol episodic.

Exploreaza subiecte similare:

Neve Campbell, Dwayne Johnson, Skyscraper , House of Cards, Wild Things, Panic

Alte știri din cinema

Cary Fukunaga este primul regizor american numit la cârma unui film Bond

Producătorii lui Bond 25 au ales un cineast cu potenţial în locul lui Danny Boyle

Trailer-ul Captain Marvel a avut 109 milioane de vizualizări în primele 24 de ore

Captain America: Civil War este în urmă - trailer-ul filmului a avut, în acelaşi interval, doar 94,7 milioane de vizualizări

Va încetini ritmul în care vor fi lansate filmele Star Wars

Preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, regretă decizia de a scoate câte un film pe an

Noi filme și seriale vor transforma The Walking Dead într-o franciză fără sfârșit

Potrivit AMC, serialul ar mai putea rula încă 10 ani pe micile ecrane, chiar și după ieșirea din scenă a protagoniștilor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells