Netflix va produce mai multe filme interactive de tipul lui Black Mirror: Bandersnatch

de Cristina Grigore în 15 Mar 2019
Acestea ar putea fi chiar comedii sau producții de dragoste, spune vicepreședintele Departamentului de Inovare a Produselor

Serialul Netflix Black Mirror, ultra premiat și aclamat de public, pare să fi deschis calea producțiilor TV interactive. Black Mirror: Bandersnatch, episodul special lansat pe 28 decembrie, anul trecut, a oferit spectatorilor posibilitatea să aleagă ce va face mai departe personajul principal și, într-o oarecare măsură, cum se va termina povestea.  

Potrivit Variety.com, vicepreședintele Departamenului Netflix de Inovare a Produselor, Todd Yellin, a discutat cu ocazia unei conferințe media desfășurate în Mumbai, despre intenția companiei de a se concentra pe acest gen de producții în viitor.

„Bandersnatch este un mare succes în India şi un hit major în lumea întreagă – am realizat, prin urmare, că vrem să pariem şi mai mult pe poveştile interactive. Ne vom concentra eforturile în această direcţie. Aşa că aşteptaţi-vă, într-un an sau doi, să vedeţi mai multe astfel de filme. Şi nu vor fi neapărat science-fiction, nu vor fi neapărat sumbre, dramatice. Ar putea fi comedii trăsnite. Ar putea fi un film de dragoste cel în care publicul va alege dacă ea va ieşi cu el în oraş sau nu”, a declarat Yellin.

Netflix a mai tatonat terenul producţiilor interactive. Platforma online a avut un proiect în zona conţinutului pentru copii, în parteneriat cu studioul de jocuri video Telltale Games (prin care unele jocuri ale studioului erau adaptate pentru TV), însă problemele financiare şi de management alte Telltale au ajuns să dizolve parteneriatul.

Exploreaza subiecte similare:

Black Mirror, Black Mirror: Bandersnatch

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells