Netflix transformă în serial celebrul joc video The Witcher

de Cristina Grigore în 19 Mai 2017
Ar putea fi una dintre puţinele adaptări ale unor jocuri video destinate publicului adult

Netflix continuă să facă valuri în peisajul televizual, scrie Indiewire.com. Compania a anunţat va va transforma în serial un joc video extrem de apreciat de public şi critici – The Witcher. Seria de jocuri RPG, o producţie a studioului CD Projekt RED, are la bază cele opt romane ale polonezului Andrzej Sapkowski, la care vor apela şi scenariştii în construirea intrigii.

Acţiunea din The Witcher se petrece într-un ţinut imaginar medieval şi îl are în centru pe Geralt din Rivia, unul dintre puţinii vrăjitori rămaşi, a cărui faimă de mare vânător de monştri îl precede. Reuşeşte să învingă unele dintre cele mai îngrozitoare bestii datorită puterilor sale supranaturale. Liniile narative ale jocului sunt pline de sex, nuditate şi violenţă explicită. Una dintre caracteristicile unice ale jocului este posibilitatea jucătorului de a alege cum să continue acţiunea, ceea e îl pune adesea în faţa unei dileme morale. Astfel, serialul nu va putea fi unul recomandat şi publicului minor.

Autorul cărţilor va face şi el parte, drept consultant, din echipa de producţie. “Sunt încântat de faptul că Netflix va face o adaptare a cărţilor mele, fidelă materialului original şi temelor abordate în poveştile cărora le-am oferit 30 de ani din viaţă”, a spus Sapkowski.

Nu se cunosc, momentan, date legate de distribuţia ori lansarea serialului. Saga The Witcher a luat startul în 1992, în Polonia, când a fost transformată prima dată într-un serial TV. Jocul The Witcher 3: Wild Hunt a câştigat mai multe premii ale industriei, în 2015, printre care şi printre care "Cel mai bun joc al anului" şi "Jocul cu cea mai bună poveste".

Un film The Witcher a fost anunţat în 2015, cu polonezul Tomasz Bagiński, realizatorul animaţiilor din jocurile The Witcher, la cârmă, însă proiectul a fost amânat pe o perioadă indefinită de către Sean Daniel Company (ce s-a concentrat pe super producţii ca noul film Ben-Hur, lansat anul trecut, şi reboot-ul lui The Mummy).

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 19 mai 2017 14:02
Suna super:)
alexsony pe 19 mai 2017 14:42
Poate sa iasa foarte tare dar are si sanse mari sa dezamageasca, ramane de vazut
boghiu_andrei pe 20 mai 2017 00:07
Speram sa nu:)
mihnea_aspru95 pe 19 mai 2017 22:04
Pe bune. Ce fac NETFLIX și HBO, e de clasă.
Witcher, sper să fie pentru Netflix, cum Game of Thrones este pt. HBO

Ceva EPIC, dacă se poate și vrea.

boghiu_andrei pe 19 mai 2017 23:58
La asta ma gandeam si eu :)NETFLIX stie ce se doreste astazi.Abia astept:)
mihnea_aspru95 pe 20 mai 2017 21:28
Sper să fie şi "TV-MA" (ca GoT, TWD, The Leftovers ş. a.), să nu fie "TV-14" (Stranger Things). Acum, că este la Netflix (probabil vor face mai mult de 10 episoade).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells