Netflix opreşte producţia de filme şi seriale în America de Nord

de Ştefan Dobroiu în 14 Mar 2020
Cel mai cunoscut titlu afectat de decizie este Stranger Things, care abia începuse filmările pentru sezonul patru

În avalanşa de amânări şi măsuri pentru combaterea pandemiei COVID-19, iată că Netflix opreşte producţia pentru toate filmele şi serialele ale căror filmări erau în acest moment în desfăşurare pe teritoriul Statelor Unite şi al Canadei. Măsura va fi pusă în aplicare luni, 16 martie, şi planul iniţial este ca pauza să dureze două săptămâni, dar această perioadă ar putea fi prelungită.

Cel mai cunoscut titlu afectat de decizie este megahitul Stranger Things, care abia începuse filmările pentru sezonul 4. Cum Netflix încă nu a anunţat o dată de premieră pentru noul sezon, pauza nu va afecta o eventuală lansare, cel puţin din punctul de vedere al publicului. Producţiile Netflix aflate în filmări în alte teritorii nu intră în pauză deocamdată, dar acest lucru se poate schimba în funcţie de măsurile luate în teritoriul respectiv. De exemplu, al doilea sezon din The Witcher este acum în producţie în Europa.

Multe alte mari studiouri au luat recent decizii similare. Studiourile Disney au oprit producţia pentru toate serialele şi filmele live action. Studiourile Warner Bros. au oprit producţia de seriale, dar continuă lucrul la blockbustere precum The Batman şi Matrix 4. Sony Pictures şi NBC Universal au oprit, de asemenea, producţia unor seriale populare precum The Flash, Supergirl sau Lucifer.

În contextul izolării la domiciliu recomandate de autorităţi în zeci de ţări de pe glob, platforme precum Netflix, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime, HBO Max, Mubi şi altele vor înregistra iniţial creşteri în popularitate, dar oprirea de acum a producţiei de seriale le va afecta cu siguranţă în a doua jumătate a anului.

Exploreaza subiecte similare:

Stranger Things, The Witcher , The Flash, Supergirl, lucifer

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells