Netflix: avalanşă de lungmetraje în 2021

de Ştefan Dobroiu în 13 Ian 2021
Iată zecile de titluri pregătite pentru lansare pe Netflix anul acesta

Ani de zile, Netflix era locul spre care ne îndreptam pentru cele mai noi seriale, dar din 2021 asta s-ar putea schimba: condiţiile speciale create de pandemie au dus la o creştere abruptă a numărului de lungmetraje ce se vor lansa pe platformă. Conform unui comunicat Netflix, în 2021 vom vedea cel puţin un film pe săptămână. Cei de la Variety au numărat chiar mai bine şi au anunţat că nu mai puţin de 71 de filme se vor lansa pe Netflix de-a lungul celor 52 de săptămâni ale anului.

Dwayne Johnson, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Halle Berry, Jason Momoa, Amy Adams, Ryan Reynolds şi Chris Hemsworth sunt doar câteva dintre starurile de pe afişele acestor filme. Desigur, multe dintre ele au fost realizate pentru o lansare în cinema, dar cum redeschiderea cinematografelor este în continuare sub semnul întrebării premiera lor mondială va avea loc pe Netflix.

Probabil că cel mai popular dintre aceste filme este Red Notice, film de acţiune cu Gal Gadot, Dwayne Johnson şi Ryan Reynolds. Despre Red Notice s-a scris deja că este filmul cu cel mai mare buget realizat vreodată de Netflix, cu mai bine de 200 de milioane de dolari cheltuite de echipa regizorului Rawson Marshall Thurber (Skyscraper). Cele trei staruri au primit fiecare câte cel puţin 20 de milioane de dolari pentru a apărea în acest action despre un agent interpol pornit în urmărirea personajului lui Gadot, care fură unele dintre cele mai valoroase obiecte de artă de pe glob.

Plin de staruri este şi Don't Look Up, în care îi vom vedea pe Meryl Streep, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence şi Timothée Chalamet. Filmul regizat de Adam McKay (The Big Short) are în centrul atenţiei doi astronauţi care încearcă să avertizeze omenirea de venirea iminentă a unei comete ce ar putea distruge Terra.

Amy Adams joacă rolul principal din The Woman in the Window, un thriller despre o newyorkeză care crede că a văzut de la fereastra ei cum o femeie a fost ucisă. În film apar şi Gary Oldman şi Julianne Moore. În Blonde, Ana de Armas continuă o lungă serie de actriţe care au interpretat-o pe Marilyn Monroe. Arthur Miller şi Bobby Cannavale sunt interpretaţi de Adrien Brody şi Bobby Cannavale.

Regizoarea neozeelandeză Jane Campion revine în atenţie cu The Power of the Dog, un film despre doi fraţi (Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons) care se chinuie să-şi pună ferma pe picioare. Rolul principal feminin este interpretat de Kirsten Dunst.

Potenţial are şi western-ul The Harder They Fall, despre un bărbat de culoare (Jonathan Majors) care află că cel mai mare inamic al său (Idris Elba) a fost eliberat din închisoare. În film apar şi Regina King şi Delroy Lindo.

Pe lângă aceste titluri care nouă ni se par mai relevante, Netflix pregăteşte zeci de filme pentru întreaga familie, filme de Crăciun, comedii şi comedii romantice, inclusiv continuări pentru seriile The Kissing Booth şi To All the Boys I've Loved Before. Din suita de filme audience friendly ies în evidenţă Moxie, noua comedie a lui Amy Poehler, şi Thunder Force, în care dolofanele Melissa McCarthy şi Octavia Spencer interpretează două supereroine.

De atenţie se vor bucura şi Sweet Girl, un action cu Jason Momoa în rolul unui bărbat hotărât să se răzbune pe cei care i-au ucis soţia, Army of the Dead, reîntoarcerea lui Zack Snyder la horror-ul cu zombi, şi Kate, despre o femeie (Mary Elizabeth Winstead) care are la dispoziţie 24 de ore, înainte de a muri, pentru a se răzbuna pe ucigaşul ei.

Iată mai jos lista filmelor anunţată de Netflix:

Filme de acţiune
Army of the Dead
Awake
Kate
Outside the Wire
Red Notice
Sweet Girl

Horror-uri
trilogia Fear Street
No One Gets Out Alive
There’s Someone Inside Your House
Things Heard and Seen

Thrillere
Blood Red Sky
Beckett
Escape from Spiderhead
Intrusion
Munich
O2
Night Teeth
The Swarm
The Woman in the Window

SF
Stowaway

Filme de dragoste
A Castle For Christmas
Fuimos Canciones
Kissing Booth 3
Love Hard
The Last Letter from Your Lover
The Princess Switch 3
To All The Boys: Always and Forever

Drame
Beauty
Blonde
Bombay Rose
Bruised
Concrete Cowboy
Fever Dream
Malcolm & Marie
Monster
Penguin Bloom
Pieces of Woman
The Dig
The Guilty
The Hand of God
The Power of the Dog
The Starling
The White Tiger

Western
The Harder They Fall

Comedii
8 Rue de l’Humanité
Afterlife of the Party
Bad Trip
Don’t Look Up
Double Dad
I Care A Lot
Moxie
The Last Mercenary
Thunder Force

Filme pentru întreaga familie
A Boy Called Christmas
A Winter’s Tale from Shaun the Sheep
Back to the Outback
Finding ‘Ohana
Loud House
Nightbooks
Robin Robin
Skater Girl
Teenage Mutant Ninja Turtles
Trollhunters: Rise of the Titans
Wish Dragon
Yes Day

Muzical
A Week Away
Tick, Tick… Boom

Exploreaza subiecte similare:

Red Notice, Dwayne Johnson, Amy Adams, Jennifer Lawrence, leonardo dicaprio, Meryl Streep, Halle Berry, Jason Momoa, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Gal Gadot, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Gary Oldman, Julianne Moore, Idris Elba, Regina King, Delroy Lindo, Jane Campion, Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Amy Poehler, Octavia Spencer, Melissa McCarthy, Mary Elizabeth Winstead, Zack Snyder

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells