Netflix anulează serialul de animație Pearl, creat de Meghan Markle

de Marina Florea în 4 Mai 2022
Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry al Marii Britanii, semnaseră un contract pentru producția de conținut cu platforma de streaming Netflix după ce au renunțat la titlurile regale din Marea Britanie.

Netflix a anulat proiectul unui serial de animație creat de către Meghan Markle, pe măsură ce streamer-ul face pași de a reduce costurile după rezultate modeste în primul trimestru al anului.

Gigantul de streaming confirma luni într-un email către AFP că nu intenționează să continue proiectul Pearl, semnat de către fosta ducesă de Sussex, proiect anunțat anul trecut. Pearl era despre o tânără de 12 ani, inspirată de figuri feminine marcante din istorie.

Decizia a fost anunțată drept „o parte din decizia strategică Netlfix legată de animațiile din întreaga lume”, susține compania, anunțând că renunță și la alte producții pentru copii, printre care și Dino Daycare și Boons and Curses.

Markle și soțul ei, Prințul Harry al Marii Britanii, au semnat un contract pentru a produce filme pentru platforma de streaming după ce au renunțat la titlurile regale. Cuplul care locuiește în California a înființat o companie de producție numită Archewell Productions, după numele fiului lor, Archie.

În 2020, Harry și Meghan au anunțat un documentar despre jocurile Invictus, dedicată veteranilor, bărbați și femei, care au fost răniți în război, o cauză pe care Prințul Harry a susținut-o de multă vreme.

Netflix anunța luna trecută o scădere a numărului de abonați pentru prima oară în ultimii zece ani, ceea ce a dus la o scădere a valorii acțiunilor, declarând că încheie primul trimestru cu 221,6 milioane de abonați, cu 200.000 mai puțin decât anul trecut.  Netflix a dat vina pe anularea serviciilor sale în Rusia, ca măsură după invazia Ucrainei. Între timp, Disney anunța tot anul acesta că vine din urmă pe piața americană apropiindu-se de liderul de piață Netflix.

 

Exploreaza subiecte similare:

Meghan Markle

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells