Nemesis se pregătește pentru marele ecran

de Gloria Sauciuc în 13 Aug 2015
Este o poveste violentă şi complicată, care ne arată cum ar fi lumea cu un Bruce Wayne/Batman ticălos

Personajul negativ Nemesis din benzile desenate ale lui Mark Millar va fi ecranizat, scrie geektyrant.com. Proiectul a fost anterior la 20th Century Fox, cu Tony Scott la cârmă. După moartea neaşteptată a regizorului, Joe Carnahan (Aşii din mânecă, Echipa de şoc), a preluat regia.

 Nemisis intră în producţie la Warner Bros...

Filmul urmăreşte povestea lui Matt Anderson, un super-personaj negativ, miliardar, care este obsedat să-şi răzbune tatăl său criminal, ucigându-l pe Blake Marrow, inspectorul șef de la Washington DC. Este o poveste violentă şi complicată, care ne arată cum ar fi lumea cu un Bruce Wayne/Batman ticălos.

Filmul pare să fi trecut prin mari probleme de producţie la Fox, însă a fost recent preluat de Warner Bros., iar compania de producție a lui Ridley Scott, Scott Free, se va ocupa de producţie. Cea mai recentă versiune a scenariului a fost scrisă de Carnahan și fratele său, Matthew Michael Carnahan.

Iată descrierea din benzile desenate: Ce s-ar întâmpla dacă cel mai deștept şi mai dur supererou din lume ar fi complet rău? Faceți cunoștință cu Nemesis! Distruge în mod sistematic viața fiecărui șef al poliției din Asia, iar acum a pus ochii pe Washington, DC. Să fim sinceri, poliția nu are nicio șansă.

Millar a caracterizat scenariul ca fiind „necruțător și puternic”. Carnahan, în scena de deschidere din film, lansează o proovocare: „Această deschidere fie va stimula publicul, fie îl va face să fugă în masă din cinematograf...” Este o poveste frumoasă care are potențialul de a fi un film spectaculos.

Ați vrea să vedeți un astfel de erou pe marele ecran?

Exploreaza subiecte similare:

Tony Scott, Joe Carnahan, Mark Millar, Matthew Michael Carnahan

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 13 august 2015 20:07
Poate ca da, depinde si de realizare.
Bayard pe 14 august 2015 11:30
Wow, Warner Bros chiar face treaba asta??? Tocmai acum cand si-l relanseaza pe Batman??? Mi se pare incredibil....
bogyvaly pe 17 august 2015 11:58
Interesant...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells