Natalie Portman va juca în două filme ale lui Terrence Malick

de Cristina Grigore în 9 Feb 2012
Natalie Portman va juca în două filme ale lui Terrence Malick

Deşi sugera anul trecut că ar putea renunţa la actorie pentru a se dedica familiei, Natalie Portman îşi va relua locul în faţa camerelor de filmat în două dintre producţiile lui Terrence Malick, autorul mult apreciatului de critici The Tree of Life, film nominalizat în acest an la trei premii Oscar.

Astfel, potrivit Deadline, actriţa, câştigătoare anul trecut al unei statuete Oscar pentru rolul principal din Black Swan, va marca prima ei colaborare cu Malick prin Knight of Cups, o dramă în care va juca alături de Christian Bale, Cate Blanchett şi Isabel Lucas, ale cărei filmări vor începe în vară.

În cealaltă peliculă, scrisă şi regizată tot de cineastul de 68 de ani, intitulată Lawless, Portman se va reîntâlni cu primii doi actori menţionaţi anterior, filmul mai avându-i în distribuţie pe Rooney Mara şi Ryan Gosling. Producţia lui Lawless urmează a fi demarată în toamna lui 2012.

Natalie Portman a devenit mamă pe 14 iunie 2011. Tatăl copilului său - un băiat care a primit numele Aleph - este fostul coreograf al Black Swan, francezul Benjamin Millepied.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 9 februarie 2012 10:42
Felicitari pentru baiat.
Sper sa o vad si intr-un serial ))

b0b0cin3filul pe 9 februarie 2012 13:11
Stai un pic, cum tatal copilului sau e un coregraf de la Black Swan?! Era de mana cu Hugh Jackman cand a luat Oscarul pentru rolul din Black Swan! What the....? Unde gresesc?
JohnnyAddams pe 9 februarie 2012 22:25
LOL, ce Hugh Jackman? N-are nicio legatura cu Natalie, seamana putin coregraful...
legolas05 pe 9 februarie 2012 16:09
felicitari pt rol
alex_il_fenomeno pe 10 februarie 2012 17:37
un regizor uimitor si o actrita fabuloasa ! de abia astept mai multe detalii !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells