Naomi Watts, speriată de rolul prinţesei Diana

de Cristina Grigore în 20 Mai 2012
Naomi Watts, speriată de rolul prinţesei Diana

Rolul central din Caught In Flight, pelicula ce va aduce anul viitor pe marele ecran viaţa prinţesei Diana, i-a fost oferit în luna februarie actriţei Naomi Watts. Aceasta a dezvăluit recent, într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail, care au fost reacţiile sale vizavi de această ocazie de a interpreta o asemenea personalitate a vieţii publice.

Watts s-a simţit copleşită de importanţa şi complexitatea personajului pe care ar urma să îl interpreteze. „Este o parte a istoriei, o femeie fascinantă, nemaipomenită, dar care a avut un sfârşit tragic”, a declarat actriţa. „Scenariul este foarte bun, dar şi foarte intimidant. Aş fi vrut să refuz oferta de a juca în film, dar nu am putut”, a continuat ea.

„Acum mă documentez pentru rol şi am foarte mult de citit. Sunt mulţi oameni care au cunoscut-o şi multe cărţi şi articole în care se vorbeşte despre ea, însă fiecare poveste este diferită de cealaltă. E destul de greu să lămureşti care este, de fapt, adevărul. Va fi o un proiect dificil, voi avea un rol greu. Voi da însă tot ce am mai bun şi sper că vom reuşi să facem un film din care oamenii să poată afla lucuri interesante despre prinţesa Diana”, a mai spus Watts.

Caught In Flight, regizat de Oliver Hirschbiegel (Downfall) după un scenariu de Stephen Jeffreys, va fi lansat în cinematografe anul viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 20 mai 2012 14:53
Eu as fi curios ce actor o sa aleaga pentru printul Charles :))..... o sa aiba tupeul sa aleaga pe unul foarte urat? :))
JohnnyAddams pe 21 mai 2012 13:24
Jonny Lee Miller ar fi perfect!
xerses pe 20 mai 2012 15:29
Rolul de printesa inimilor trebuie facut cu sufletul....Cred ca Naomi se va descurca onorabil...
alex_il_fenomeno pe 7 iunie 2012 17:20
e nevoie de ceva trairi pentru a o juca ... sa vedem ce va fi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells