Murder on the Orient Express va avea o continuare

de Cristina Grigore în 21 Nov 2017
20th Century Fox a început deja lucrul la Death in the Nile, o nouă aventură poliţistă inspirată din opera Agathei Christie

Murder on the Orient Express nu s-a lansat încă în toate teritoriile – la noi debutează din 24 noiembrie – însă cei de la 20th Century Fox au pregătit deja o continuare a peliculei, inspirată tot din universul literar al Agathei Christie – filmul continuă aventurile detectivului Hercule Poirot. Romanul de inspiraţie este Death on the Nile, scrie Variety.com, publicat la 1 noiembrie 1937 (la trei ani după Murder on the Orient Express).

Kenneth Branagh va relua, cel mai probabil (deşi nu există încă un contract în acest sens), partitura lui Poirot, în vreme ce Michael Green, cel care a adaptat scenariul lui Orient Express, a început deja lucrul la noua aventură a detectivului belgian.

În Death on the Nile, Poirot călătoreşte spre Egipt şi devine implicat în povestea unui triunghi amoros destrămat în mod criminal. Şi de această dată din ecuaţia poveştii fac parte personaje complexe - cu autoritate, dar şi dornice de parvenire. Romanul a mai văzut o adaptare notabilă în 1978 (distribuţia a fost alcătuită, printre alţii, din Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Lansbury şi David Niven).

Exploreaza subiecte similare:

Murder on the Orient Express, Kenneth Branagh

Alte știri din cinema

Star Wars: The Last Jedi are al doilea cel mai bun debut după The Force Awakens

Impresionantele încasări din SUA au fost dublate de succesul internațional al filmului

Wonder Woman, printre titlurile anului în lista alcătuită de Institutul American de Film

Printre cele mai bune 10 seriale au fost incluse Game of Thrones şi Big Little Lies

„Banditul Whisky”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera pe 26 ianuarie

Scris și regizat de Nimród Antal (Predators), care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whisky Man”, Attila Ambrus, acum un om liber, mic întreprinzător

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells