Mulan, cel mai căutat cuvânt-cheie de pe internet

de Marina Florea în 27 Oct 2020
Titlul este și primul în topul căutărilor internauților români

Un studiu care arată cât de des este căutat un anumit termen în cadrul mai multor țări și în mai multe limbi, întreprins de Compania Atlas VPN, arată că Mulan este cel mai căutat titlu pe internet al lunii octombrie, inclusiv în România.

Compania a selectat cele mai populare 100 de filme, consultând topul IMDB, și a căutat aceste titluri în datele Google Trends ale lunii octombrie, rezultând că remake-ul Disney e în fruntea căutărilor în 53 din cele 87 de țări din Europa, America de Nord și de Sud, Oceania și Africa - teritoriile incluse în studiu, ceea ce înseamnă 61% procentajul popularității. Mulan rulează în aceste momente pe marile noastre ecrane.

Al doilea titlu din clasamentul popularității este Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001). Este cel mai căutat film în 28 de țări.

Alte titluri sunt în căutările specifice ale unei anumite țări. Indienii au căutat în octombrie comedia locală Ginny Weds Sunny (2020), Estonia și Albania preferă prducțiile clasice, Pulp Fiction (1994), respectiv The Godfather (1972).

Cel mai popular titlu în căutările israelienilor este Once Upon a Time in Hollywood (2019), iar ale japonezilor - Avengers: Endgame (2019). În SUA se simte deja febra Halloween-ului, cel puțin după titlurile căutate pe internet. 50% dintre cuvintele-cheie din căutările nord-americanilor sunt titluri de filme horror. The Nightmare Before Christmas (1993) e numărul 1 în 24 dintre state, deci are un procentaj al popularității de 47%. Un alt clasic de Halloween, semnat tot de Tim Burton - Beetlejuice - ocupă locul doi în căutările americanilor din luna octombrie, cu 37% procente.

Exploreaza subiecte similare:

Mulan, Harry Potter and the Sorcerer's Stone, The Nightmare Before Christmas, Beetlejuice, Avengers: Endgame, Pulp Fiction, The Godfather

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells