Motivul din spatele divorţului Jolie - Pitt, dezvăluit

de Gloria Sauciuc în 26 Nov 2017
„Câteodată bea până în punctul în care nu îşi mai putea controla furia”

Motivul din spatele divorţului între Angelina Jolie şi Brad Pitt pare să fie mai mult decât problema actorului cu alcoolul, aşa cum a admis Pitt.

O nouă ştire publicată de către Globe susţine că Jolie a dezvăluit de ce l-a părăsit pe Pitt - ar fi vorba de mai mult decât doar băutura. După sursele The Globe, actorul ar fi băut prea mult şi prea des: „Câteodată bea până în punctul în care nu îşi mai putea controla furia. Putea să fie violent cu familia sa. Consumul de alcool şi abuzul verbal au stârnit îngrijorare, iar comportamentul său nu a dus la nimic bun", a declarat o sursă care a văzut documentele de divorț depuse de Jolie.

Presa a scris în trecut despre un moment violent faţă de fiul său Maddox, din timpul unui zbor din septembrie 2016, citând episodul ca fiind picătura care umple paharul pentru Jolie: „Toţi au suferit în timpul episoadelor violente ale lui Brad, iar Angelina ar fi relatat asta în actele de divorț", a declarat sursa. „De aceea Brad a dorit ca hârtiile de divorţ să nu fie făcute publice. Îi era frică de faptul că s-ar putea da publicităţii şi i-ar strice lui imaginea de băiat de aur", adăugă sursa.

În cadrul unui raport separat semnat de către In Touch, s-a spus că Jolie a refuzat o propunere de înţelegere din partea lui Pitt în valoare de 250 de milioane dolari. Sursele revistei spun că Pitt i-ar fi zis lui Jolie că „poate să ia orice doreşte”, însă actriţa i-ar fi respins oferta. „În esenţă, Brad i-a dat voie lui Angie să ia orice doreşte pentru a cădea la acord, chiar peste prevederile acordului prenupţial. Este dispus să le dea jumătate din averea lui de 250 de milioane de dolari, dar Angie a respins fiecare propunere”.

„Nu încearcă să o cumpere pe Angie şi nu îi pasă cum este perceput în opinia publică”, spune sursa, „el vrea doar binele copiilor, a căror protecție anuală cu bodyguarzi se ridică la un milion de dolari”, explică sursa iar „Pitt vrea să contribuie la cheltuielile cu copiii”.

Alte știri din cinema

„Banditul Whiskey”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera pe 26 ianuarie

Scris și regizat de Nimród Antal (Predators), care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whiskey Man”, Attila Ambrus, acum un om liber, mic întreprinzător

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film

„Ghinionistul”, cele mai mari încasari la debut dintre filmele românești ale lui 2017

În weekend-ul lansarii a câștigat 342.452 lei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 26 noiembrie 2017 00:38
stire gen can-can... deci au ajuns si la cinemagia genul asta de stiri...felicitari! ati crescut in jos!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells