Monsters face impresie, în pofida jocului slab al actorilor

de Gloria Sauciuc în 5 Iul 2010
Monsters face impresie, în pofida jocului slab al actorilor

În stilul filmului cu extratereştri District 9, Monsters de Gareth Edwards face totuşi o impresie bună datorită unei atenţii speciale pentru detalii,  mai mult decât restul filmelor SF.

Edwards, specialist în efecte speciale, nominalizat la Emmy, îşi face debutul regizoral punându-şi experienţa la lucru pentru încorporarea eficientă a efectelor speciale în construirea unor creaturi convingătoare.

Deşi jocul actoricesc al celor doi protagonişti umani este mai puţin satisfăcător, după cum titrează Reuters, filmul nu trebuie pierdut. Povestea are loc la graniţa dintre Mexic şi SUA. Un robot NASA programat să aducă probe de materie extraterestră se dezintegrează la întoarcerea în atmostera Pământului, iar încărcătura cade în ceea ce şase ani mai târziu va fi declarată zonă infectată. Acolo armatele din SUA şi Mexic duc o luptă fără şanse de izbândă cu creaturi extraterestre care se înmulţesc foarte rapid. Un jurnalist (Scoot McNairy) care scrie despre acest război de şase ani ajunge să se apropie neaşteptat de mult de cele două tabere, când trebuie să o escorteze pe fiica (Whitney Able) înstrăinată a şefului său până la graniţă.

Filmul ar putea să aducă lumea la cinema când se va lansa, probabil de Halloween, distribuit fiind de Magnet Releasing (o divizie a Magnolia Pictures).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mvpsebi pe 5 iulie 2010 19:18
seamana destul de mult subiectul filmului cu cel al lui District 9, o pelicula care mi-a placut mult..deci ma voi uita si la Monsters.. :)
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 09:48
filmul pare bun , cel putin daca actorii nu exceleaza , macar filmul are actiunea buna!
rrs85 pe 11 octombrie 2010 02:13
Se prezinta destul de okay, chiar il recomand... are o altfel de viziune!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells