Mission: Impossible. Fallout - inclus printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

de Cristina Grigore în 16 Iul 2018
Al şaselea film al seriei - despre care s-au spus până acum numai cuvinte de laudă - se lansează pe 3 august în cinematografele noastre

Al şaselea film al seriei Mission: Impossible se va lansa pe 27 iulie în Statele Unite (pe 3 august în cinematografele noastre), iar criticii de film care au avut deja ocazia să îl vadă s-au declarat cuceriţi de efectele speciale şi scenele de acţiune fără cusur. Iată ce au spus aceştia despre Mission: Impossible – Fallout, ce are la momentul scrierii acestui articol un scor de 93% pe RottenTomatoes.com şi un rating 9,5 pe IMDB.com.

„Nu îţi ia mult să înţelegi că Mission: Impossible - Fallout este unul dintre cele mai bune filme de acţiune din istorie ”, scrie David Ehrlich de la Indiwire. „De la Fury Road nu am mai avut parte de efecte speciale practice (fără intervenţia CGI-ului) de un asemenea impact şi atât de bine realizate de către oameni nebunesc de nepregătiți pentru ele”, a mai adăugat el.  

„Cruise revine în acţiune – un star cu o misiune – iar vara începe să fie din nou distractivă”, spune şi Robert Abele de la The Wrap.

„Se ridică la nivelul aşteptărilor şi, mai mult decât atât, franciza s-a transformat într-una dintre acelea ce pare să devină din ce în ce mai bună – mai palpitantă şi mai ameţitor de captivantă cu fiecare film nou”, arată Chris Nashway – Entertainment Weekly.

„Aici, când tot ceea ce este mai important în viaţa sa ajunge să fie pus în pericol, Hunt demonstrează că este cel mai valoros erou de acţiune”, scrie  şi Peter Debruge (Variety).

„Cruise, în vârstă de 56 de ani, realizează aici unele dintre cele mai impresionante cascadorii capturate vreodată pe marele ecran”, scrie şi Rafer Guzman, pentru Newsday.

Una dintre cascadoriile realizate pentru film l-au trimis pe Cruise direct pe patul de spital. El s-a ales cu o rană serioasă la un picior când încerca să sară de pe o clădire pe alta. Accidentul a amânat filmările lui Fallout cu câteva săptămâni, însă starul a declarat că nu are de gând să renunţe la a-şi executa singur cascadoriile.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible. Fallout

Alte știri din cinema

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

A doua şansă: Jennifer Lopez şi linguriţa de sirop

Revenirea divei la cinema reuşeşte să ofere ceea ce promite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Camila701 pe 23 iulie 2018 13:20
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells