Mission: Impossible. Fallout, cea mai de succes lansare a francizei

de Cristina Grigore în 30 Iul 2018
Filmul a depăşit asteptările la box office ale realizatorilor

Ultimul film din seria Mission: Impossible a înregistrat cea mai de succes lansare la debutul pe marele ecran. Cu un număr mare de cronici pozitive din partea criticilor (97% pe RottenTomatoes.com şi 86 pe Metacritic.com), Mission: Impossible. Fallout a obţinut 61,5 milioane de dolari în Statele Unite, potrivit BoxOfficeMojo.com.

Recordul a fost deţinut până acum de Mission: Impossible 2, cu 57,8 milioane de dolari. Filmul anterior din serie, Mission: Impossible – Rogue Nation, a debutat pe teritoriul nord-american cu 55,5 milioane.

Fallout nu este totuşi filmul cu cel mai bun debut din cariera lui Tom Cruise. Titlul îi revine lui War of the Worlds, cu 64,8 milioane de dolari încasaţi în week-end-ul lansării.

Internaţional, pelicula a strâns până acum 92 milioane de dolari din 36 de teritorii. Trebuie menţionat însă că aceasta va ajunge în cinematografele din China abia pe 31 august. Filmul a intrat în avanpremieră pe marile noastre ecrane. Din 3 august va putea fi văzut în cinematografele din toată ţara.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible. Fallout, Mission: Impossible 2, Mission: Impossible - Rogue Nation, Tom Cruise, War of the Worlds

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 6 august 2018 22:25
Aceasta serie formidaila de filme a adunat de-a lungul timpului o sumedenie de fani,mereu in asteptarea unui nou produs, astfel incat, este de intales avalansa de spectatori revarsata in salile de cinema.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells