Mission: Impossible. Fallout are cel mai bun trailer al anului, după Forbes

de Cristina Grigore în 20 Mar 2018
Mission: Impossible. Fallout se lansează la noi pe 3 august

Trailer-ul lui Mission: Impossible. Fallout, lansat la începutul lunii trecute, a fost analizat de revista Forbes şi considerat cel mai bun lansat până acum, în acest an. Comentariile din Forbes fac referire la scenele spectaculoase de acţiune şi interpretarea excelentă a actorilor, în special a lui Tom Cruise.

Fallout, în care Ethan Hunt şi echipa trebuie să facă faţă unei curse contracronometru în urma unei misiuni terminate prost, a fost comparat cu o altă franciză longevivă şi de calitate, James Bond. Este bine privit şi rolul lui Henry Cavill, care este încă taxat de critici, fiind considerat unul dintre elementele negative ale lui Justice League.

În trailer apare şi săritura care i-a adus lui Tom Cruise o accidentare destul de serioasă la gleznă şi din cauza căreia filmările noului Mission: Impossible au fost amânate. Ca de obicei, starul a executat singur majoritatea cascadoriilor – deloc uşoare –  şi a învăţat, într-un timp foarte scurt, cum se pilotează un elicopter, pentru scena umăririi aeriene. Cruise (55 de ani) este un pilot pasionat şi experimentat (şi-a luat licenţa în 1994), însă nu avea deloc experienţă cu elicopterele.

Mission: Impossible. Fallout se lansează la noi pe 3 august. Mai fac parte din distribuţie: Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Michelle Monahan şi Angela Bassett. Regizor este Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation, Jack Reacher).

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible. Fallout, Tom Cruise, Henry Cavill, Alec Baldwin, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Angela Bassett, Ving Rhames, Christopher McQuarrie, Mission: Impossible - Rogue Nation, Jack Reacher

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 20 martie 2018 14:24
de ce spui Henry Cavill e unul dintre elementele negative ale lui Justice League?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells