Mission: Impossible - Dead Reckoning vine cu un trailer în care Tom Cruise își etalează cele mai noi cascadorii

de Marina Florea în 24 Mai 2022
Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One se va lansa în cinematografele noastre pe 14 iulie 2023

După lansarea Top Gun: Maverick, o nouă serie de acțiune marca Tom Cruise revine în atenția noastră, odată cu primul trailer pentru Mission: Impossible – Dead Reckoning Partea 1. Trailerul ne trezește interesul pentru câteva viitoare scene de acțiune, printre care o luptă cu lunetiști în mijlocul unei furtuni de nisip, o bătaie într-un club de noapte sau o urmărire pe un tren în mers.

Dead Reckoning este cel de-al șaptelea film din seria de thrillere de spionaj, în care Cruise este Ethan Hunt, un agent special al Impossible Missions Force (IMF).

Cruise, cunoscut că își face singur cascadoriile, plonjează cu motocicleta de pe o stâncă la înălțime...

Trailerul surprinde revenirea mai multor actori ai thriller-ului, printre care Ving Rhames, plus câteva completări mai recente: Simon Pegg și Rebecca Ferguson, dar și actrița din Fallout, Vanessa Kirby. În plus, în trailer îl vedem pe Henry Czerny, cel care apărea în Mission Impossible din 1996 în rolul coordonatorului organizației IMF, Eugene Kittridge, care are o întrevedere tensionată cu Hunt, jucat de Tom Cruise.

„Zilele în care te luptai pentru 'binele mai mare' s-au terminat”, spune personajul lui Czerny. „Asta e ocazia noastră să controlăm adevărul. Conceptele de bine și de rău, pentru toți, pentru secolele care vor veni. Lupți să salvezi un ideal care nu există. Nici nu a existat. Trebuie să alegi o parte...”

Deși trailerul nu spune multe despre acțiunea filmului, ofera o primă perspectivă asupra mai multor actori din serie, printre care Hayley Atwell în rolul noului personaj Grace, sau Esai Morales în rolul principalului erou negativ.

Trailerul se încheie cu o scenă în care Cruise, cunoscut că își face singur cascadoriile, plonjează cu motocicleta de pe o stâncă la înălțime.

Dead Reckoning este scris și regizat de către Christopher McQuarrie, cel care a mai semnat Rogue Nation în 2015 și Fallout în 2018. Partea unu va fi urmată de Dead Reckoning: Part 2 în 2024, care se pare că va fi ultima apariție a lui Cruise în rolul Ethan Hunt.

Partea unu este produsă de către Cruise, McQuarrie, J.J. Abrams, David Ellison și Jake Meyers, și distribuită de Paramount Pictures. Seria de filme este inspirată de serialul original ABC Mission: Impossible din anii 60 ai secolului trecut. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One va avea premiera în săli pe 14 iulie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, Tom Cruise, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Henry Czerny

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells