Mission Impossible 6 vine cu „mai multe scene incredibile de acţiune”

de Cristina Grigore în 13 Apr 2016
Tom Cruise şi-a asigurat fanii că atât noile aventuri ale lui Etan Hunt, cât şi cele ale lui Jack Reacher, vor fi nemaipomenit de captivante

Tom Cruise nu rupe ritmul şi nu încetineşte, dacă e să luam în considerare peliculele sale. După ce, anul trecut, îşi promova energic sequel-ul Rogue Nation şi povestea cum şi-a pus viaţa în pericol executând nemaipomenitele cascadorii din film, starul a ţinut să arate fanilor că au ce vedea şi în a şasea parte a francizei. Potrivit Variety.com, chiar dacă nu a putut fi prezent la ediţia de anul acesta a CinemaCon, desfăşurată între 11 şi 14 aprilie în Las Vegas, el a trimis un material video în care vorbea atât despre ce a pregătit în Mission Impossible 6, cât şi în Jack Reacher: Never Go Back.

Actorul a promis „mai multe scene incredibile de acţiune, cascadorii… şi ceea ce cred eu că este o poveste extrem de captivantă şi convingătoare”. Noua misiune a lui Hunt va fi regizată tot de Christopher McQuarrie, în vreme ce, pentru Never Go Back, Cruise va face din nou echipă cu Ed Zwick, alături de care a lucrat şi la The Last Samurai.

În cadrul evenimentului din Las Vegas, studiourile Paramount au oferit publicului şi primele imagini din Never Go Back, în care fostul ofiţer în Armata Militară Americană încearcă să reia legătura cu fosta sa unitate, însă acuzat de de ucidere din culpă. De partea lui este însă o colegă de breaslă interpretată de Cobie Smulders, alături de care se loveşte de o conspiraţie de proporţii.

Filmările lui Mission: Impossible 6 vor începe anul viitor, în toamnă. Jack Reacher: Never Go Back se lansează anul acesta, pe 21 octombrie în Statele Unite.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Jack Reacher: Never Go Back, M:I 6 - Mission Impossible

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells