Miniseria Premisa unui dezastru, cu Christopher Plummer, din 25 august

de Cinemagia în 6 Aug 2019
Ancheta în cazul dispariției zborului 716, un avion de pasageri, pierdut undeva deasupra Oceanului Atlantic, pe canalul Diva

Ce s-a întâmplat cu zborul 716? Vara aceasta canalul Diva investighează Premisa unui dezastru (Departure), într-o miniserie de 6 episoade ce urmărește dispariția misterioasă a zborului 716, un avion de pasageri, pierdut undeva deasupra Oceanului Atlantic. Episoadele vor rula timp de 3 săptămâni, câte două în fiecare duminică, începând din 25 august, de la 20:00.

Kendra Malley (interpretată de câștigătoarea premiului Emmy Archie Panjabi), un geniu în investigații, este desemnată de către mentorul său, Howard Lawson (interpretat de câștigătorul premiului Oscar Christopher Plummer), să conducă ancheta în cazul dispariției zborului 716. Kendra nu este sigură că este omul potrivit pentru o astfel de sarcină fiind încă afectată de moartea recentă a soțului său, în timp ce încearcă să fie un model pentru fiul ei vitreg.

Premisa unui dezastru, o miniserie care promite multă emoție, în premieră în România la DIVA, din 25 august, câte două episoade, în fiecare duminică, de la 20:00

Întreaga lume urmărește cum Kendra și echipa ei muncesc contra cronometru pentru a găsi aeronava dispărută și posibilii supraviețuitori. Fiecare indiciu nou tinde să adâncească și mai mult misterul, mărind cercul de suspecți și motivele: sinuciderea pilotului, atentat terorist, defecțiune de bord sau o crimă motivată politic.

Aflată deasemenea în lupta cu forțele ce vor să deturneze ancheta, Kendra trebuie să găsească adevărul și să prevină astfel de tragedii în viitor. Seria începe cu personajul Kendra Malley aflat la răscruce în viața personală și profesională. Este un investigator remarcabil, ajutat de instincte puternice și un intelect de invidiat, care cercetează accidente majore și descoperă premisa care a dus la dezastru prevenind astfel de incidente pe viitor. Își iubeste cariera, dar principalul ei scop nu este acela de a rezolva un caz complicat, ci de a aduce alinare celor afectați prin aflarea adevărului.

Din distribuție fac parte și Kris Holden-Ried (Vikings), Claire Forlani (Meet Joe Black, Hawaii Five-O), Rebecca Liddiard (Frankie Drake Mysteries), Shazad Latif (Star Trek: Discovery), Tamara Duarte (Longmire), Peter Mensah (Agents of S.H.I.E.L.D.), Kristian Bruun (Orphan Black), Allan Hawco (Caught), Dougray Scott (Snatch), Sasha Roiz (Grimm), Mark Rendall (30 Days of Night), Dmitry Chepovetsky (Mission: Impossible – Ghost Protocol) și Paris Jefferson (Sunset Contract).   

Exploreaza subiecte similare:

Departure , Christopher Plummer, Archie Panjabi

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells