Mini-seria horror „Era morților vii”, din 16 februarie, la AXN

de Cinemagia în 14 Feb 2018
Vampirii au început războiul, oamenii au negociat un armistițiu, însă ambele tabere plănuiesc în secret să îl încalce

Mini-seria horror „Era morților vii”/”Age of the Living Dead” va debuta pe 16 februarie și va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 22.55, la AXN.

Nicola Posenor (Mythica), David Meadows (Captain Phillips) și Estella Warren (Planeta maimuțelor) dau viață personajelor din saga unei țări măcinate de război și de o molimă apocaliptică.

America se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită, fiind izolată de restul lumii și în carantină de peste 10 ani. Oameni și vampiri coexistă, fiecare pe câte o coastă, datorită unui tratat de pace, însă fiecare parte plănuiește, în secret, să o distrugă pe cealaltă.

În timp ce marile puteri ale lumii dezbat dacă să intervină în acest conflict latent, armistițiul fragil este ținut în viață doar de o donație semnificativă de sânge săptămânală din partea coastei de vest (teritoriul oamenilor) către zona vampirilor (coasta de est).

Oamenii reușesc să se reînarmeze și plănuiesc un atac nuclear, ca o ultimă strategie de a pune punct acestui război. Însă totul se poate nărui când o mică bază militară oferă refugiu unei tinere vampir (Yvonne). Aceasta poate fi soluția supraviețuirii speciei umane, dar și a distrugerii ei.

Producția britanică realizată în 2017 a fost creată de Simon Philips și Paul Tanter, acesta fiind și regizorul miniseriei. Cele șase episoade vor putea fi urmărite în premieră, vinerea, de la ora 22.55, la AXN.

Exploreaza subiecte similare:

Age of the Living Dead

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells