Milla Jovovich va fi The Blood Queen în noul film Hellboy

de Cristina Grigore în 9 Aug 2017
David Harbour îi ia locul lui Ron Perlman şi Ian McShane îl interpretează pe tatăl adoptiv al protagonistului

Remake-ul lui Hellboy şi-a găsit villain-ul, iar numele acestuia este unul cât se poate de atragător. Milla Jovovich, luptătoarea împotriva celor reîntorşi din morţi din Resident Evil, trece de partea răului în Hellboy: Rise of The Blood Queen, scrie Deadline.com, pentru a intra în pielea unei vrăjitoare din era medievală.

The Blood Queen este supranumele primit de Nimue în vremea regelui Arthur. Ca iubită a vrăjitorului Merlin, a învăţat tot ce se putea de la acesta, dar şi-a însuşit şi toate trucurile sale, ducându-l la pierzare. Considerată un pericol maxim de către celelalte vrăjitoare, a fost ucisă, iar rămăşiţele ei au fost împrăştiate pe întreg Pământul. Secole mai târziu, pentru că Hellboy lasă vrăjitoarele fără lider, acestea se hotărăsc să o readucă la viaţă pe Nimue.

În locul lui Ron Perlman, cel care l-a interpretat pe Hellboy în filmele regizate de Guillermo del Toro, vine David Harbour. Şi Ian McShane va face parte din distribuţie, drept profesorul Trevor Broom, tatăl adoptiv al lui Hellboy.

De regia filmului se va ocupa Neil Marshall (Westworld, Game of Thrones, Doomsday, The Descent), iar o ultimă variantă a scenariului îi va aparţine lui Aron Eli Coleite (Heroes, Star Trek: Discovery). Filmările vor începe în luna septembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Milla Jovovich, Hellboy: Rise of the Blood Queen , Ron Perlman, David Harbour, Ian McShane, Neil Marshall, Guillermo Del Toro, Aron Eli Coleite

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells