Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu vor să crească copii de bani gata

de Cristina Grigore în 15 Aug 2016
Celebritatea nu i-a făcut să uite de unde au plecat. Iată cum vor cei doi să-şi educe copii

Succesul obţinut la Hollywood a adus milioane de dolari în conturile lui Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Cei doi sunt acum un cuplu, aşteaptă cel de-al doilea copil – primul, o fetiţă, a venit pe lune în 2014 – şi au deja în plan educaţia financiară a urmaşilor. Potrivit actriţei - dintr-o discuţie purtată cu gazdele emisiunii de la un post de radio australian, The Kyle and Jackie O Show, preluată de Huffington Post - chiar dacă „mami şi tati au un cont în bancă”, copiii nu trebuie să se transforme în „nişte ticăloşi cu bani”.

Kunis a povestit că acesta a fost unul dintre subiectele pe care le-a discutat cu Ashton chiar înainte de a avea copii – „cum să creşti un copil ca acesta să nu devină un ticălos?”.

„Este foarte important, pentru că amândoi provenim din familii sărace; am crescut cu lipsuri şi am luat viaţa în piept pentru a ajunge unde suntem acum, aşa că am învăţat foarte bine care este valoare banului muncit. Nu ne-a fost nimic pus pe tavă”, a povestit actriţa.

„Ţine de cum educi copii, încă de la vârstă fragedă. Ei trebuie să ştie că, chiar dacă mami şi tati au bani, ei nu au nimic. Sunt săraci, nimic nu li se cuvine. Mami şi tati sunt cei cu bani în cont”, a mai explicat Kunis.

Exploreaza subiecte similare:

Mila Kunis, Ashton Kutcher, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 25 august 2016 14:48
Foarte frumos, ma bucur ca cei doi sunt sinceri si nu preiau modelul altor omologi de-ai lor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells