Michelle Williams și Mark Wahlberg, diferență uriașă de plată pentru scenele refilmate din All the Money in the World

de Cristina Grigore în 11 Ian 2018
Atât Williams, cât şi Wahlberg sunt reprezentaţi de aceeaşi agenţie din Statele Unite

Potrivit USA Today, actrița Michelle Williams a primit mult mai puțini bani decât Mark Wahlberg pentru refilmarea unor scene din All the Money in the World. Pelicula a reintrat în producție după ce Kevin Spacey, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală, a fost înlocuit cu Christopher Plummer.

În decembrie, Ridley Scott a declarat că actorii vor reveni pe platourile de filmare fără a fi necesare remunerații suplimentare, mai ales că înlocuirea lui Spacey a costat deja pelicula aproximativ 10 milioane de dolari. Unele surse au confirmat însă faptul că Wahlberg și-a negociat reîntoarcerea pe platou și a primit, astfel, în jur de 2 milioane de dolari.

Williams, care nu a avut habar de înțelegerea făcută de actor, și-a confirmat fără vreo condiție reîntoarcerea, de dragul echipei. „Le-am zis că voi face tot ce va fi necesar şi că pot avea şi salariul meu şi vacanţa mea, tot ceea ce au nevoie, pentru că apreciez foarte mult modul în care se implică în această meserie”, a declarat ea. Pentru noua serie de filmări, actrița a primit în jur de 80 de dolari pe zi pentru cele 10 zile de filmare necesare.

Interesant este faptul că ambii actori sunt reprezentaţi de aceeaşi agenţie din Statele Unite, William Morris Endeavour.

Situaţia nu a fost bine primită de colegele de breaslă. Şi unii dintre producători (precum Judd Apatow) au ţinut partea lui Williams.

„Am auzit că ea a primit pentru scenele refăcute 80 de dolari pe zi, în comparaţie cu milioanele lui. Vrea cineva să îmi explice acest lucru ? [..] Mergeţi vă rog şi vedeţi interpretarea ei din All the Money in the World. Este o excelentă actriţă, nominalizată la Oscar şi câștigătoare a unui Glob de Aur. Este în această industrie de 20 de ani. Merită mai mult decât 1% din salariul colegului său de platou”, a scris pe contul său de Twitter Jessica Chastain.

În All the Money in the World, un adolescent este răpit, iar mama sa (Williams) încearcă cu disperare să îl convingă pe bunicul miliardar al acestuia (Plummer) să plătească răscumpărarea. Filmul a primit trei nominalizări la Globurile de Aur. Se lansează la noi pe 2 februarie.

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Williams, Mark Wahlberg, Kevin Spacey, Christopher Plummer, ridley scott, All the Money in the World

Alte știri din cinema

Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Acţiunea filmului este plasată în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson

Scarlett Johansson, despre filmul Black Widow: „Trebuie să fie ceva total diferit”

Actriţa a vorbit pentru prima dată despre proiect şi este entuziasmată de multele direcţii în care ar putea-o lua această poveste de sine stătoare a personajului

Corneliu Porumboiu, în secțiunea „Forum” a Festivalului de Film de la Berlin

Cea mai „îndrăzneaţă” secţiune a Berlinalei a selectat filmul Fotbal Infinit (Infinit Football)

Colecția Johnny Hallyday, legenda rock-ului francez, la TV5Monde

Pentru a-l mai avea alături pe Johnny Hallyday, după plecarea sa din 5 decembrie, anul trecut, TV5MONDE vă propune, în ianuarie, un program special ce include trei filme în care artistul francez a jucat și un interviu-documentar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 11 ianuarie 2018 20:48
E economie de piata. El a negociat ( si vorba aceea nu e prost cine cere ci cel care da), ea nu.
DarkRazor pe 11 ianuarie 2018 21:14
Sa fim seriosi, conteaza si numele actorilor pe care ii ai in distributie. Wahlberg e mai celebru, deci clar mai scump.
woodstar pe 11 ianuarie 2018 21:23
Diferenta e ca Michelle Williams inca mai face roluri bune, lucru ce nu l-as putea spune despre Wahlberg.
wildinthecountry pe 12 ianuarie 2018 15:36
Diferenta e uriasa. Wahlberg e un actoras de 3 lulele.
unkn0wn pe 12 ianuarie 2018 21:34
Se exagereaza si minciuni la greu.
ddman pe 13 ianuarie 2018 12:37
Un gest frumos din partea ei, dar puneti-va si in postura lui.El a primit un onorariu sa joace rolul respectiv, ceea ce a si facut. Nu e vina lui ca regizorul sau producatorul a hotarat inlocuirea lui Spacey, iar asa cum zic americanii"time is money". Ca mi se pare suma mare este altceva, omu' este bun negociator a prins momentul si a beneficiat - nu mai este la prima tinerete si ramane de vazut cat mai primeste roluri asa bine platite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells