Michelle Rodriguez: "Nu-mi plac supereroinele. Ca sa îmi placă una, ar trebui să inventez una”

de Cristina Grigore în 29 Mai 2013
Deşi are ce-i trebuie pentru a interpreta cu succes rolul unei supereroine, actriţa nu îndrăgeşte deloc aceste modele feminine ale benzilor desenate

Este dură, frumoasă şi nu face compromisuri. Îşi alege pe sprânceană rolurile în care joacă şi nu este de acord cu sexualizarea excesivă a femeilor în filme, sau marginalizarea lor în poveste – veşnica transformare a lor în personaje secundare. Însă atât fanii, cât şi cei de la publicaţia Entertainment Weekly au considerat că actriţa are tot ce îi trebuie pentru a interpreta o supereroină, astfel încât s-a conturat întrebarea „Ce personaj feminin din benzile desenate ai dori să joci?”.

Deşi s-a declarat o admiratoarea a tipului de personaj feminin remarcabil prin caracterul puternic şi forţă, Michelle Rodriguez a mărturisit că nu este interesată să intre in pielea unei supereroine.

„Am fost un mare fan al lui Iron Man, Superman şi Spider-Man. Îmi plac toate aceste personaje ale DC Comics. Sunt grozave. Îmi plac în special cele rebele, precum The Punisher. Mai ales faza în care se confruntă cu Spider-Man”, a dezvăluit actriţa.

„Însă nu sunt prea multe figuri feminine de care să îmi placă în benzile desenate. De fapt, ca să îmi placă una, ar trebui să inventez una. Pur şi simplu nu există la momentul acesta”, a mai explicat ea.

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Rodriguez

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 29 mai 2013 11:18
Cam aroganta declaratia asta... cum sa nu existe?? :)) cand sunt atat de multe.
cosmin742000 pe 29 mai 2013 13:22
O fi trecut si ea de varsta de 10 ani , si e normal sa nu ii mai placa bd-urile cu super(h)eroine
Han_Solo pe 29 mai 2013 14:21
Ai dreptate. In plus, toate super eroinele sunt de fapt eye candy mai mult. Bagate acolo in film ca sa atraga adolescentii excitati la maxim. Toate sunt imbracate in haine de piele sau latex. evident cu un mare decolteu.
SakuraBlack90 pe 30 mai 2013 09:33
La asta ma gandeam eu acum. Inventam un rol si pentru ea intr-un film pentru adulti ca a jucat destul in filme pentru copii. Daca imi aduc bine aminte chiar era o astfel de stire in care isi manifesta dorinta sa faca pe supereroina intr-un astfel de film.
AndreBlack pe 29 mai 2013 14:27
Sunt curios cum o fi aratat ca Catwoman :)) .
MikkaelWolfganger pe 29 mai 2013 16:56
This cacophony gave me cancer :(
MikkaelWolfganger pe 29 mai 2013 16:52
Cica:"Îşi alege pe sprânceană rolurile în care joacă".Cu siguranta nu la calitatea filmelor ei nu s-a referit cea care a scris articolul.

A jucat in BloodRayne, ce Doamne iarta-ma!Doar sa ai parte de un astfel de titlu in filmografie si deja pierzi orice credibilitate in capacitatea ta de a-ti alege rolurile.Asta ca sa numai zic de filmele cotate decent de imdb cu 5/5.5.De fapt are doar 1 film(Avatar) si un serial(Lost) care sar in ochi din filmografia ei.In rest, duzina....

MikkaelWolfganger pe 29 mai 2013 16:55
Erata:al 2-lea nu din a 2-a propozitie este in plus :))
Macabru pe 29 mai 2013 17:15
Filmele de actiune (comado) o prind mult mai bine. N-are rost sa faca pe super-eroina daca nu i-ar sta bine intr-un asemenea rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells