Michelle Rodriguez, despre cum Fast X este varianta franceză a lui Fast & Furious

de Gloria Sauciuc în 1 Aug 2022
Regizorul Louis Leterrier a urcat la volan pentru regia lui Fast X atunci când Justin Lin a pus punct colaborării

Pe covorul roșu de la Comic-Con, actrița Michelle Rodriguez a descris impactul pe care Louis Leterrier îl are asupra seriei Fast & Furious după ce a preluat comanda de la Justin Lin: „A venit cu toată această energie a iubirii... Este așa de sigur”, a spus Michelle Rodriguez despre regizorul Louis Leterrier (Now You See Me).

Acesta a urcat la volan pentru regia lui Fast X, atunci când Justin Lin a pus punct colaborării, după ce a atins pragul în timpul unei divergențe cu Vin Diesel, așa cum a dezvăluit publicația The Holywood Reporter.

Leterrier și-a adus cu sine o echipă de creație din Franța. „Acest Fast and Furious este varianta franceză a Fast and Furious”, a explicat Rodriguez în timpul unei discuții cu reporterul de la The Hollywood Reporter pe covorul roșu la Comic-Con, acolo unde ea își promova rolul din Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

„Echipa noastră de efecte speciale, băieții care fac coregrafia luptelor, toți sunt francezi. Regizorul secund este francez. Regizorul este francez. Franța a preluat!”, iar Rodriguez a fost prima care a spus „Oui!” la toate.

„Credeți-mă, am stat două săptămâni fără regizor. Mă simțeam de parcă 'Ce naiba vom face?'”, a explicat ea.

„Iar când a venit francezul, a venit cu această energiei a iubirii. De mult nu am mai avut în echipă pe cineva care să fie un fan adevărat și care să vrea cu adevărat să meargă acolo pe unde n-a mai fost. Am jucat în filmul acesta 20 de ani, frate. Și după tot acest timp, te cam blazezi și tinzi să uiți de ce faci ceea ce faci până atunci când un regizor precum Louis vine și îți aduce aminte:`E ceva minunat. Hai să facem magie. Suntem așa de norocoși că îl avem cu noi!'”...

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Rodriguez, Louis Leterrier, Fast & Furious 10, Justin Lin, Vin Diesel

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells