Michael Sheen, robot în SF-ul romantic Passengers

de Gloria Sauciuc în 19 Iul 2015
Jennifer Lawrence şi Chris Pratt dețin rolurile principale

Michael Sheen urmează să se alăture lui Jennifer Lawrence şi lui Chris Pratt în SF-ul romantic Passengers, producţie a Sony. Morten Tyldum va semna regia, în timp ce scenaristul lui Doctor Strange, Jon Spaihts, semnează scenariul, scrie presa internațională.

Sony a achiziţionat drepturile pentru Passenger în luna decembrie a anului trecut. Passengers este plasat în viitor, pe o navă spaţială care transportă mii de pasageri într-o călătorie interstelară către o nouă planetă. Unul dintre pasageri se trezeşte din somnul criogenic cu 90 de ani înaintea celorlalţi şi se hotărăşte să trezească pe o altă pasageră: şi aşa ia naştere o poveste de dragoste.

Sheen va juca rolul robotului care călătoreşte alături de personajele lui Pratt şi ale lui Lawrence. Neal Moritz şi Ori Marmur semnează producţia, prin Moritz Original Films, alături de Michael Maher pentru Start Media şi de Stephen Hamel de la Company Films.

Proiectul are în spate o dezvoltare îndelungată: iniţial, Focus era în cărţi pentru a achiziţiona drepturile de difuzare pentru Statele Unite, Keanu Reeves fiind cooptat în 2014. Şi mai devreme, compania Weinstein Co. a renunţat la proiect după ce a achiziţionat iniţial drepturile. Atât Reese Witherspoon cât şi Rachel McAdams au făcut, la un moment dat, parte din proiect. Sheen joacă în serialul dramatic Masters of Sex de la Showtime. El este reprezentat de către ICM Partners şi de către Sanders Armstrong Caserta Management.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Sheen, Passengers

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells