Michael Malarkey (The Vampire Diaries) în concert la București

de Cinemagia în 31 Mai 2018
Michael Malarkey și-a început cariera jucând în musical-uri precum „The Great Gatsby”
Celebrul actor Michael Malarkey vine în concert la București, pe 9 iunie, la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30. Cunoscut pentru rolul lui Enzo din The Vampire Diaries, Michael vine în premieră în România pentru un concert unic, plin de emoție.  
  
Artistul este și un muzician desăvârșit, acesta lansând albumul de debut, „Mongrels” pe 8 septembrie. Michael Malarkey și-a început cariera jucând în musical-uri precum „The Great Gatsby”. Albumul "Mongrels" a fost primit cum nu se putea mai bine de către fanii artistului, dar și de către presă de specialitate care l-a comparat cu Tom Odell sau Hozier. 
 
Anul viitor el va pleca într-un turneu de promovare care se va opri și în România, iar fanii acestuia se vor putea bucura de  concert.
  
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara. 
  
 Biletele au următoarele prețuri: 
-Acces General cu loc la masă: 80 de lei (doar 200 de locuri) 
-Fără loc, în fața scenei: 49 
-Pachet VIP (include bilet fără loc, Michael Malarkey passport, întâlnire cu artistul și Q&A de 15 minute): 200 de lei-doar 75 de bilete! 
  
Online pe www.iabilet.ro , puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM. 

Exploreaza subiecte similare:

Michael Malarkey

Alte știri din cinema

E posibil ca Winona Ryder şi Keanu Reeves să fie, de fapt, căsătoriţi

„Chiar ne-am căsătorit în Dracula. Jur în fața lui Dumnezeu, eu chiar cred că suntem căsătoriți în realitate”, declară Winona Ryder

Benedict Cumberbatch a primit o creștere uriașă de salariu pentru Doctor Strange 2

Programul lansărilor Marvel va fi dezvăluit după lansarea lui Avengers: Infinity War - Part II, din 3 mai 2019

Crazy Rich Asians, surpriza box office-ului nord-american

Este comedia romantică cu cel mai bun debut din ultimii trei ani

Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells