Michael Jackson , protagonistul unui film Doctor Who?

de Cristina Grigore în 5 Iul 2013
Legenda pop, dar şi comediantul Bill Cosby, ar fi putut juca într-o posibilă adaptare cinematografică a celebrului serial SF

Michael Jackson  şi Bill Cosby au fost luaţi în considerare pentru un rol central într-un film Doctor Who, un proiect discutat la Hollywood în anii ’80, se menţionează într-un  volum de nonficţiune semnat de Charles Norton şi intitulat Now On The Big Screen:  The Unofficial and Unauthorised Guide To Doctor Who At The Cinema.

Conform publicaţiei The Times, Norton susţine că studiourile Paramount Pictures au fost interesate în a aduce pe marele ecran populara franciză SF a BBC. În plus, legenda pop ar fi fost alegerea principală a acestora, urmat de actorul de comedie Bill Cosby.

Cum spre sfârşitul anilor ’80, perioada în care s-a încercat  realizarea unui film Doctor Who, Michael Jackson era unul dintre cele mai faimoase staruri din lume, salariul său ar fi fost unul consistent. Se pare însă că inedita alegere a celor de la Paramount a avut la bază succesul lui Jackson din Moonwalker, lansat în 1998.

Despre un film  Doctor Who s-a tot speculat  în ultimii ani, însă pelicula nu a putut fi realizată până acum, chiar dacă unii regizori (printre care şi cel al lui Harry Potter, David Yates) s-au arătat interesaţi de idee. Cartea lui Norton nu explică şi motivele pentru care filmul cu Michael Jackson nu a mai fost realizat, însă producţia lui ar fi marcat cu siguranţă un punct de cotitură interesant în istoria francizei.

 

Exploreaza subiecte similare:

Bill Cosby, michael jackson, David Yates

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 5 iulie 2013 10:32
Bine că nu s-a întâmplat asta.
aavramescu23 pe 5 iulie 2013 10:50
Moonwalker eu din cate stiu in 88 s-a lansat nu in 98. Aveam 7 ani pe atunci si l-am vazut la 9 pe video :) Mi-a placut la nebunie la vremea aia.
legiune pe 6 iulie 2013 10:37
Sa gresit putin la detalii, pacat ca nu a corectat.
xerses pe 5 iulie 2013 17:58
"Daca" si cu "parca"... Nu fu sa fie!
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2013 17:04
Daca nu a fost sa fie, cred ca degeaba se mai vorbeste de asa ceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells