Michael Fassbender, protagonistul lui Assassin’s Creed

de Cristina Grigore în 10 Iul 2012
Michael Fassbender, protagonistul lui Assassin’s Creed

Tranziţia spre film a unuia dintre cele mai populare jocuri video ale Ubisoft, Assassin’s Creed, a fost anunţată încă din toamna anului trecut, însă cum adaptările pentru marele ecran ale jocurilor video sunt ceva mai dificile, proiectul a stagnat o vreme. Revine însă acum în atenţia publicului prin distribuirea în rol principal a lui Michael Fassbender, care, potrivit Variety, va servi şi ca producător al peliculei.

Star al filmelor independente, dar şi a blockbusterelor, Fassbender şi-ar putea adjudeca astfel, prin Assassin’s Creed, locul în propria franciză de succes, asta dacă va fi acompaniat în echipa de producţie de un scenarist şi un regizor la fel de talentaţi.

Seria Assassin’s Creed are ca protagonist un bărbat al zilelor noastre răpit de o organizaţie fantomă şi forţat cu ajutorul unei maşinării să-şi retrăiască vieţile anterioare ca asasin, în scopul obţinerii unor fragmente importante ale „memoriei sale genetice”.

Fiecare joc se desfăşoară astfel într-o anumită perioadă a istoriei. Primul are loc în vremea Cruciadelor, în cel de-al doilea eroul asasinează figuri cunoscute ale Renaşterii, iar viitorul Assassin’s Creed III va fi plasat în timpul Revoluţiei Americane.

Momentan, nu se cunosc nici un fel de detalii despre scenariul filmului, însă compania Ubisoft – păţită probabil după anteriorul Prince of Persia: The Sands of Time – îşi doreşte un control cât mai mare asupra producţiei, motiv pentru care finanţarea peliculei va veni din surse independente, iar filmul va fi prezentat marilor studiouri abia după finalizarea echipei de realizatori.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 iulie 2012 09:58
Wow!... De cand asteptam vesti despre filmul asta! iar faptul ca Fassbender e in centru ma bucura pt ca il apreciez pt seriozitatea cu care isi face treaba. Abia astept filmul! Sau, mai bine zis... filmele, sper. :)))))
alexcoj93 pe 10 iulie 2012 11:27
Ba dereglatilor Desmond nu isi traieste vietile anteriore pur si simplu pur si simplu aparatul ala numit Animus il pune in pozitia de a trai amintirile stramosilor sai. Mai intai cele ale lui Altair Ibn-La`ahad din perioada cruciadelor, apoi cele ale lui Ezio Auditore da Firenze din perioada Renascentista (timp de 3 parti), si acum urmeaza sa ia intre in pielea lui Connor Kenway un american nativ din perioada Revolutiei Americane. Macar daca puneti niste informatii puneti-le bine si concret.
Syo11 pe 10 iulie 2012 12:23
Fiind un fan al seriei ma bucur enorm ca se va face si un film ,dar sper ca cei de la Ubisoft sa scrie povestea si vor avea sigur succes.Frumos ar fi ca actiunea sa aiba loc tot in perioada Renascentista dar cu alt personaj!
alexcoj93 pe 10 iulie 2012 17:44
Sa schimbe personajul din Ezio ar fi rau pentru ca lumea s-a obisnuit cu el si o schimbare de personaj ar face o gramada de goluri in poveste. Cel mai bine ar fi sa faca o poveste care sa urmeze actiunea unuia dintre jocuri sau de ce nu actiunea tuturor jocurilor inclusiv partea in care lumea este salvata si Abstergo(Templierii) invinsi. Alt lucru bun ar fi sa se axeze un pic mai mult pe povestea Subiectului 16 care a fost destul de neglijat pe parcursul jocurilor si despre care nu se stie nimic in afara de faptul ca a fost in aceeasi situatie ca si Desmond in perioada pe care a petrecut-o in Abstrego, a luat-o pe nebuneala si a dat coltu dar care dupa parerea mea este un personaj important in Assassin`s Creed. Acum sa asteptam mai multe stiri si chiar si un trailer ar fi bun...
marka76 pe 15 iulie 2012 14:16
despre Subject 16 Clay Kaczmarek: povestea lui este spusa in DLC-ul al Assassin's Creed Revelations The lost archive asta insemnand ca cei de la Ubisoft i-au prezentat povestea...si fiindca i-au expus povestea intr-un DLC si nu in story-ul jocului inseamba ca el(Subject 16) nu este un personaj despre care sa afli tot, ci unul misterios care-l ajuta pe Desmond din "umbra"
nsag pe 10 iulie 2012 13:11
Sper sa nu distrauga numele "ASSASSIN'S CREED" cu filmul asta .in rest astept un trailer !
CosminHorrorMaster pe 10 iulie 2012 14:04
Cea mai buna alegere! Bine lucrat, Ubisoft.
Costirik pe 10 iulie 2012 14:35
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) de cand astept dar sa fie un proiect serios sper..
Bayard pe 10 iulie 2012 21:49
Se ocupa Ubisoft, daca nici asta nu iese bine, atunci nu o sa iasa niciun altul facut dupa jocuri.
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2012 10:14
un actor experimentat , ce sper ca va face impresie buna .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells