Michael Bay îl înlocuieşte pe Steven Spielberg la cârma lui Robopocalypse

de Cristina Grigore în 8 Mar 2018
Regizorul lui Transformers mai are un proiect în agendă, din care nu vor lipsi luptele şi exploziile – 6 Underground

Michael Bay se desparte de Transformers, anunţă Deadline.com, însă rămâne în universul roboţilor şi al încleştărilor explozive, după cum reiese din următoarele sale proiecte.  

Unul dintre acestea este Robopocalypse  - o adaptare a cărţii cu acelaşi nume semnată de Daniel. H. Wilson, despre încercarea roboţilor de a rade rasa umană de pe faţa Pământului şi micul grup de supravieţuitori care le ţin piept. Bay îl va înlocui la cârma peliculei pe Steven Spielberg, ataşat acesteia încă din 2010. Spielberg a continuat dezvoltarea lui Robopocalypse până în 2013, după un scenariu semnat de Drew Goddard, însă unele probleme cu producţia au sistat proiectul.

Cei doriţi de Spielberg în rolurile centrale erau Chris Hemsworth şi Anne Hathaway. Momentan, nu se ştie dacă cei doi actori rămân favoriţi pentru acestea, însă realizatorii au menţionat că se doreşte ca scenariul să fie refăcut cât mai repede, căci filmul este acum o prioritate pentru 20th Century Fox. Spielberg trece în echipa producătorilor.

Înainte de Robopocalypse însă, Bay va regiza 6 Underground, un film „original”, cu un scenariu imaginat de Paul Wernick şi Rhett Reese (Deadpool, Deadpool 2). Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Lobo – filmul ce îl va aduce pe marele ecran pe supereroul DC Comics îl avea pe Bay în vizor pentru regie.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, Steven Spielberg, Drew Goddard, Chris Hemsworth, Anne Hathaway

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells