Advertisement Advertisement

Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul lui Killmonger din Black Panther

de Cristina Grigore în 8 Feb 2019
„A fost destul de greu pentru mine să mă reconectez cu toţi acei oameni care ţineau la mine şi pe care îi ţinusem la distanţă pentru a intra mai bine în rol”, a spus actorul

Actorul Michael B. Jordan a oferit o interpretare demnă de apreciat în Black Panther drept Killmonger, însă metoda abordată pentru a intra în personaj şi-a pus amprenta asupra sănătăţii sale mentale. El a mărturisit în emisiunea lui Oprah Winfrey, SuperSoul Conversations, că izolarea, pentru o mai bună identificare cu Killmonger, l-a afectat într-atât, încât a simţit că are nevoie de ajutor profesionist.

„Am mers la terapie, am început să vorbesc cu oamenii mai mult, să mă mai descotorosesc un pic de povara personajului. Petrecusem prea mult timp singur. M-am gândit că Erik [Killmonger, n. red.] a avut o copilărie singuratică. Nu prea avea cu cine să discute despre Wakanda, un loc care, pentru mulţi, nici nu exista”, a explicat Jordan, citat de publicaţia Chicago Sun-Times.

„A fost destul de greu pentru mine să mă reconectez cu toţi acei oameni care ţineau la mine şi pe care îi ţinusem la distanţă pentru a intra mai bine în rol. Respinsesem afecţiunea lor. M-am izolat cât am putut de mult. Mintea omului este foarte puternică. Face corpul să reziste peste un prag pe care nu îl credeai posibil. Însă, cât se poate de sincer, terapia, faptul că am vorbit cu cineva despre starea mea, a ajutat foarte mult. Ca bărbat, eşti un pic luat peste picior în legătură cu acest lucru, dar eu cred că nu este cazul. Cu toţi avem nevoie să ne deschidem şi să vorbim despre ceea ce simţim”, a continuat el.

Întrebat despre modul în care au fost prezentaţi afro-americanii în film, actorul a spus: „Sigur că este vorba despre o prezentare exagerată, extremă, a diasporei africane dintr-o perspectivă afro-americană. Pentru mine, a însemnat mult să pot reda toată acea durere şi furie ale lui Erik reprezentative pentru ceea ce înseamnă să fii de culoare, aici, în America. Nu a fost ceva ce să pot trata cu uşurinţă”.

Exploreaza subiecte similare:

Michael B. Jordan, Black Panther

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
grzflorin pe 11 februarie 2019 23:42
Trebuia sa se faca agricultor si nu mai traia "drame" din astea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells