Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul lui Killmonger din Black Panther

de Cristina Grigore în 8 Feb 2019
„A fost destul de greu pentru mine să mă reconectez cu toţi acei oameni care ţineau la mine şi pe care îi ţinusem la distanţă pentru a intra mai bine în rol”, a spus actorul

Actorul Michael B. Jordan a oferit o interpretare demnă de apreciat în Black Panther drept Killmonger, însă metoda abordată pentru a intra în personaj şi-a pus amprenta asupra sănătăţii sale mentale. El a mărturisit în emisiunea lui Oprah Winfrey, SuperSoul Conversations, că izolarea, pentru o mai bună identificare cu Killmonger, l-a afectat într-atât, încât a simţit că are nevoie de ajutor profesionist.

„Am mers la terapie, am început să vorbesc cu oamenii mai mult, să mă mai descotorosesc un pic de povara personajului. Petrecusem prea mult timp singur. M-am gândit că Erik [Killmonger, n. red.] a avut o copilărie singuratică. Nu prea avea cu cine să discute despre Wakanda, un loc care, pentru mulţi, nici nu exista”, a explicat Jordan, citat de publicaţia Chicago Sun-Times.

„A fost destul de greu pentru mine să mă reconectez cu toţi acei oameni care ţineau la mine şi pe care îi ţinusem la distanţă pentru a intra mai bine în rol. Respinsesem afecţiunea lor. M-am izolat cât am putut de mult. Mintea omului este foarte puternică. Face corpul să reziste peste un prag pe care nu îl credeai posibil. Însă, cât se poate de sincer, terapia, faptul că am vorbit cu cineva despre starea mea, a ajutat foarte mult. Ca bărbat, eşti un pic luat peste picior în legătură cu acest lucru, dar eu cred că nu este cazul. Cu toţi avem nevoie să ne deschidem şi să vorbim despre ceea ce simţim”, a continuat el.

Întrebat despre modul în care au fost prezentaţi afro-americanii în film, actorul a spus: „Sigur că este vorba despre o prezentare exagerată, extremă, a diasporei africane dintr-o perspectivă afro-americană. Pentru mine, a însemnat mult să pot reda toată acea durere şi furie ale lui Erik reprezentative pentru ceea ce înseamnă să fii de culoare, aici, în America. Nu a fost ceva ce să pot trata cu uşurinţă”.

Exploreaza subiecte similare:

Michael B. Jordan, Black Panther

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
grzflorin pe 11 februarie 2019 23:42
Trebuia sa se faca agricultor si nu mai traia "drame" din astea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells