Mia Wasikowska va fi Madame Bovary

de Cristina Grigore în 31 Mar 2012
Mia Wasikowska va fi Madame Bovary

Vedeta lui Alice in Wonderland şi Jane Eyre a fost aleasă pentru a interpreta rolul central din Madame Bovary, scrie Variety.

Filmul, adaptarea romanului cu acelaşi nume a lui Gustave Flaubert din 1856, o va avea în scaunul regizoral pe Sophie Barthes (Cold Souls). Potrivit comunicatului de presă, actriţa o va întruchipa pe Emma, “frumoasa soţie a unui doctor dintr-un mic oraş de provincie, de care şi-a legat destinul pentru a lăsa în urmă viaţa anostă şi grea de la ferma de porci a tatălui său. Ea încearcă fără întrerupere să urce tot mai sus pe scara socială şi face acest lucru implicându-se în unele relaţii extraconjugale”.

Alături de Wasikowska, din distrubuţie mai face parte şi Paul Giamatti (care a colabrat cu Barthes la Cold Souls) în rolul Domnului Homais, “farmacistul oraşului, un confident apropiat al soţului doamnei Bovary, Charles, şi care este pe cale să-i dezvăluie acestuia infidelităţile consoartei”. Acţiunea filmului se va desfăşura în aceeaşi perioadă înfăţişată în roman (secolul XIX), însă va pune accent pe unele teme contemporane specifice relaţiilor amoroase şi sociale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 31 martie 2012 17:58
Ultima ecranizare a romanului e din 2000, sunt curioasa cum va fi Mia Wasikowska in rolul Emmei Bovary.
xerses pe 31 martie 2012 20:22
Cred ca reusi sa fie convingatoare in rol.
alex_il_fenomeno pe 26 aprilie 2012 16:21
era sa nu o mai recunosc ! cat de schimbata arata in poza , mult mai matura .
mishu88 pe 23 aprilie 2013 10:25
Când va apărea filmul?
Angie17252 pe 14 ianuarie 2017 15:55
Filmul m-a dezamagit! O regie engleza strica sensul real al romanului scris de un francez, Gustave Flaubert ! Deturneaza tot ceea ce a vrut sa spuna autorul!!! Nu dau vina pe eroina principala...si pe actrita care l-a jucat, nu ea si-a facut datoria si si-a implinit rolul dupa indicatii....dar adevarata Madame Bovary, care respecta intru totul romanul, este Isabelle Hupert , in filmul Madame Bovary din 1991. Ea este adevarata Madame Bovary...iar romanul lui Flaubert este respectat ad litteram...iar realizarea este mareata!!! Realizarea de fata insa m-a dezamagit!!! L-am vazut azi 14 ianuarie 2016...cam pe la orele pranzului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells