Meryl Streep şi-a găsit alt soţ, după ce Jeff Bridges a refuzat-o

de Cristina Grigore în 24 Sep 2010
Meryl Streep şi-a găsit alt soţ, după ce Jeff Bridges a refuzat-o

James Gandolfini va juca alături de Meryl Streep în noua drama Great Hope Springs, anunţă Vulture.  Actorul de 49 de ani, cunoscut mai mult pentru rolul din serialul The Sopranos, îl înlocuieşte pe Jeff Bridges, care a fost nevoit să refuze rolul propus, fiind ocupat, printre altele, cu promovarea TRON: Legacy, trillerul SF al celor de la Disney.

Gandolfini va juca rolul soţului lui Streep, un cuplu a cărui căsnicie de peste trei decenii este în pericol de a se destrăma. Philip Seymour Hoffman (Capote, Marele Lebowski) este un alt nume cunoscut ataşat producţiei, în rolul consilierului lor marital. Great Hope Springs va fi regizat de Mike Nichols, cu care Streep a mai lucrat la Silkwood şi Heartburn. Scenariul poartă numele Vanessei Taylor, care a semnat unele scenarii şi co-producţia serialului Alias.

Drama ar trebui să înceapă filmările în primăvara anului viitor. Meryl Streep urmează să joace in biopic-ul Margaret Thatcher şi în comedia Mommy & Me (alături de Tina Fey). Gandolfini a semnat de curând pentru Violet & Daisy, cu Saoirse Ronan şi Alexis Bledel în rolul unor adolescente asasin, iar Hoffman va fi alături de George Clooney în Farragut North şi va apărea şi în drama religioasă The Master (a cărei producţie a fost momentan amânată), a lui Paul Thomas Anderson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 24 septembrie 2010 13:36
mai interesant ar fi de vazut Meryl Streep in biopic-ul Margaret Thatcher,cred ca va face un rol numai bun pentru un Oscar
Lilian pe 24 septembrie 2010 14:16
Ai dreptate! Meryl Streep n-ar trebui sa-si iroseasca talentul in astfel de comedioare gen It's Complicated (care a fost foarte slaba).
alexaa pe 24 septembrie 2010 14:40
e meryl streep...din punctul meu de vedere poate sa-si aleaga orice rol in orice tip de film vrea ea pentru ca isi permite....nu are nevoie sa se afirme nici cum pentru ca a facut-o deja si nimeni dar absolut nimeni nu-i poate pune la indoiala talentul
mar38 pe 8 decembrie 2010 11:28
e cu 12 ani mai tanar decat ea ,deci sunt curioasa cum arata individul ..acum ma pregatesc sa il caut dupa nume..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells