Mergi la o plimbare cu dinozaurii?

de Cristina Grigore în 11 Nov 2010
Mergi la o plimbare cu dinozaurii?

Reliance Big Pictures, Evergreen Film şi BBC Earth au fost cele trei companii producătoare ale Walking with Dinosaurs, anunţă Deadline, peliculă în care elemente de live-action se îmbină cu animaţia generată pe calculator.

Twentieth Century Fox a achiziţionat de curând drepturile de distribuţie ale producţiei 3D ce va oferi spectatorilor de toate vârstele o experienţă antrenantă şi inedită, şi îi va transporta pe aceştia în fascinanta lume preistorică în care dinozaurii stăpâneau Pământul.

Filmul se bazează pe serialul difuzat de BBC începând in 1999, care a adunat, pe parcursul celor şase părţi ale sale, o audienţă de peste 700 de milioane de persoane. Producătorii sunt încântaţi de acest proiect cu buget estimat la peste 65 de milioane de dolari şi îşi doresc să uimească pe toată lumea prin acurateţea detaliilor şi o cât mai fidelă reprezentare a lumii dinozaurilor.

Scenariul lui Walking With Dinosaurs îi va aparţine lui John Collee (Master and Commander: The Far Side of the WorldHappy Feet), regia fiind semnată de Neil Nightengale şi Pierre De Lespinois.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 11 noiembrie 2010 09:49
Nu sunt un fan al acestor filme cu dinozauri.Pe mine ma incanta mai mult o poveste bine scrisa decat acuratetea detaliilor cum se lauda ca ar avea acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells