Men In Black III, pe prima poziţie în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 28 Mai 2012
Men In Black III, pe prima poziţie în box-office-ul american

După ce s-a aflat patru săptămâni în fruntea clasamentului american al filmelor cu cele mai mari încasări la box-office, The Avengers a fost întrecut de nou lansatul Men in Black III, însă triumful peliculei lui Joss Whedon încă mai răsună pe mapamond, căci filmul se pregăteşte să treacă de 500 de milioane de dolari în Statele Unite şi de 1,3 miliarde de dolari încasări în restul lumii.

Potrivit BoxOfficeMojo, Men In Black III s-a instalat pe prima poziţie a box-office-ului în acest week-end marcat de Ziua Eroilor americani, cu 55 de milioane de dolari încasări, o sumă aflată sub aşteptările producătorilor, ţinând cont că bugetul noilor aventuri ale agenţilor J (Will Smith) şi K (Josh Brolin, Tommy Lee Jones) a fost de 230 de milioane.

Deşi a coborât pe locul doi în clasament, cu 36,9 milioane de dolari încasări, The Avengers a marcat o sumă record în cele 23 de zile de la lansarea în Statele Unite (500 de milioane de dolari), iar performanţa sa globală (de 1,3 miliarde de dolari) îl va plasa în curând pe locul trei în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Răzbunătorii mai au doar 300 de mii de dolari până vor întrece încasările lui Harry Potter and the Deathly Halllows – Part 2, pentru a se clasa astfel în urma Titanicului (2,185 miliarde) şi a lui Avatar (2,782 miliarde de dolari).

The Chernobyl Diaries este un alt debutant al acestui sfârşit de săptămână, filmul produs de Oren Peli (franciza Paranormal Activity) a obţinut 8 milioane de dolari din vânzarea biletelor şi s-a clasat pe locul cinci. Pelicula lui Wes Anderson lansată recent la Cannes, Moonrise Kingdom (Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Tilda Swindon) a beneficiat, în ciuda lansării limitate – în doar patru cinematografe din New York – de încasări substanţiale, de 508 de mii de dolari, un record dacă ţinem cont de condiţiile de debut.

Pe celelalte locuri ale clasamentului se află Battleship (pe patru, cu 10,8 milioane de dolari), urmat de The Dictator (9,6 milioane). Pe şase coboară Dark Shadows (7,5 milioane), iar pe şapte What to Expect When You’re Expecting (7,1 milioane). Topul este încheiat de apreciata comedie britanică The Best Exotic Marigold Hotel (6,3 milioane), The Hunger Games (2,7 milioane) şi Think Like a Man (1,4 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 mai 2012 09:53
230 + 150 promovare... nu cred ca isi scot bugetul. 55 milioane sunt incasarile, dar cati ajung chiar la producatori?? Pacat, ca filmul e bun.
xerses pe 28 mai 2012 11:01
Este un film asteptat, chiar daca unii s-au cam saturat de astfel de continuari....
Skynet.Zbenga pe 28 mai 2012 15:55
Din cate stiu eu, The Avengers a stat 3 saptamani pe primul loc la Box-Office, nu 4.
Cat despre MIB3, nu cred ca-si vor scoate bugetul

alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2012 15:33
inseamna ca este un film ce merita !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells