Men in Black 3, în pregătire

de Ştefan Dobroiu în 30 Oct 2009
Men in Black 3, în pregătire

În acest moment nu se ştie dacă Will Smith şi Tommy Lee Jones îşi vor îmbrăca din nou costumele negre ale agenţilor Kay şi Jay, dar cert este că scenaristul Etan Cohen (excelentul Tropic Thunder) scrie Men in Black 3. Conform worstpreviews, regizorul Barry Sonnenfeld, omul din spatele primelor două părţi, ar putea continua seria, cu scopul de a începe filmările în primăvară.

Chiar dacă este ataşat acestui proiect, Sonnenfeld nu a semnat niciun contrat, prin urmare implicarea lui nu este oficială. Nici cea a lui Will Smith nu este, ceea ce arată că planurile continuării ar putea fi spulberate de un eventual refuz al celui mai bine plătit actor de la Hollywood în 2008. Cu toate acestea, zvonurile din cetatea viselor arată că Smith de-abia aşteaptă să reapară în această franciză care a pus câteva cărămizi groase în piedestalul carierei sale.

Implicarea lui Tommy Lee Jones în proiect este nesigură.

O continuare ar putea fi o afacere cât se poate de bună pentru Sony Pictures. Primul Men in Black a avut un buget de 90 de milioane de dolari şi încasări de 590, în timp ce a doua parte a seriei a adus în buzunarele studioului 442 de milioane de dolari.

Ce crezi, merită să vezi un al treilea Men in Black?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
airbender pe 30 octombrie 2009 13:16
....demolt ma gandesc la o posibila parte a 3 a acestui film..primele doua parti au fsot super tari si sunt mai mult k sigur k wiil smith o sa revina in rolul care i se potriveste de minune..sper sa iasa ceva tare in special la efecte avand in vedere tehnologia de astazi..o sa fie un film foarte tare:D:D,..
OwYBeS pe 30 octombrie 2009 14:23
As vrea sa vad partea a3a daca va aparea...primele doua au fost excelente...
Gakumba pe 30 octombrie 2009 16:49
Uite doua filme pe care le astept cu nerabdare sa le vad: Men in Black 3 si Bad Boys 3.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells