Megan Fox a devenit mamă

de Cristina Grigore în 18 Oct 2012
Megan Fox a devenit mamă

Starul lui Transformers şi Jennifer’s Body, Megan Fox, împreună cu soţul său, actorul Brian Austin Green, au devenit recent fericiţii părinţi ai unui băiat, primul copil al cuplului. Evenimentul a avut loc luna trecută, însă, până acum, nu a fost comunicat presei, scrie ContactMusic.com.

„Am avut norocul de a avea câteva săptămâni liniştite acasă, dar aş prefera să vă dau eu vestea, înaintea oricui altcuiva”, a spus recent actriţa pe contul său de Facebook. „Noah Shannon Green s-a născut pe 27 septembrie. Este sănătos, zâmbitor, perfect”, a continuat „dezvăluirile” proaspăta mămică, care nu s-a aliat obiceiului hollywoodian de a alege un nume neobişnuit copilului.

Fox a mai ţinut să menţioneze că ea şi soţul ei, care mai are un fiu dintr-o relaţie anterioară – Kassius, în vârstă de 10 ani – sunt recunoscători pentru noul suflet ce face acum parte din familia lor. „Primim cu umilinţă şansa de a ne numi părinţii acestui suflet minunat şi sunt îi voi mulţumi întotdeauna lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit acest gen de ataşament, de dragoste imaculată. Mulţumesc tuturor acelora care doresc să ne trimită energia lor pozitivă şi dorinţele de bine. Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din plin pe voi şi pe familiile voastre”, a ţinut să mai menţioneze actriţa.

Megan Fox (26 de ani) şi Brian Austin Green (39) sunt căsătoriţi din 2010. Relaţia lor a început în 2004, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului Hope & Faith.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
truesensation pe 18 octombrie 2012 12:32
Ce draguuuuu :X. Megan e iarasi mamica. Bravo ei .am vazut cateva poze din timpul sarcinii si am vazut ca nu a luat foarte mult in greutate.
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 12:53
cred ca este o veste care a zdruncinat serios multi barbati.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells