Megamind a fost de neoprit în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 15 Nov 2010
Megamind a fost de neoprit în box-office-ul american

Trei filme noi au intrat în top în această săptămână, însă niciunul dintre ele pe locul I. Pentru a doua oară, consecutiv, animaţia Megamind a celor de la Dreamworks se menţine în vârful clasamentului atrăgând suma de 30,05 milioane de dolari, conform The Box Office Mojo.

Unstoppable, thriller-ul regizat de Tony Scott, îi opreşte totuşi pe Denzel Washington şi Chris Pine pe poziţia a doua, filmul încasând 23,5 milioane, aceeaşi sumă încasată anul trecut de un alt film al lui Scott a cărui acţiune se desfăşoară tot într-un tren, de data aceasta unul subteran (metrou). Filmul se numea The Taking of Pelham 123 şi Denzel îl avea drept oponent pe John Travolta.

Pe locul trei al clasamentului îi găsim pe Robert Downey Jr. şi Zach Galifianakis, care au avut întâlnire de 15,5 milioane de dolari (Due Date), odată cu poziţia cedată faţă de săptămâna trecută ei renunţând şi la jumătate din încasările precedente.

SF-ul Skyline debutează pe locul patru, cu încasări de 11,6 milioane dolari, un film de acţiune care tratează povestea unei invazii extraterestre, fără mari nume pe afiş, dar care reuşeşte să îşi acopere încă de la lansare bugetul de producţie, estimat la 10 milioane de dolari. Locul 5 îi revine unei alte premiere din acest week-end, Morning Glory. Comedia romantică ce o are ca protagonistă pe Rachel McAdams, alături de Harrison Ford şi Diane Keaton nu a reuşit o mare performanţă, în ciuda distribuţiei renumite, încasând doar 9,6 milioane de dolari, în mare parte de la audienţa feminină.

Nou-intrata producţie de săptămâna trecută, For Colored Girls a căzut trei poziţii şi se află acum pe locul 6, cu încasări de 6,7 milioane. Red a coborât pe 7 şi a mai strâns de la americani 5,1 milioane. Paranormal Activity 2 coboară pe 8 şi strânge încă 3 milioane, în timp ce peliculele 3D Saw şi Jackass 3D ajung pe ultimele două poziţii cu încă 2,7, respectiv 2,3 milioane de dolari încasări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 15 noiembrie 2010 15:34
hai victor,asteptam un comentariu
balcanicul pe 15 noiembrie 2010 15:34
prezentare profesionista
cavallioty pe 15 noiembrie 2010 16:04
...sau poti sa ramai in banca ta victor ca sa nu spui prostii
cavallioty pe 15 noiembrie 2010 16:32
hey de ce mi-ai luat numele?
jason pe 15 noiembrie 2010 22:59
la megamind sunt criticile proaste..nu cred k va avea viata lunga..dak ajunge l 170 d mill e bn..dar pt o prodcutie dremworks cred k e prea putin..ce ma mira e faptul k due date a facut asa d putini banii..kiar dak e de la acelasi regizor, nu se compara cu the hangover..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells