℗ McDonald’s face cinste de Ziua Micului Dejun

de Cinemagia în 13 Oct 2017
Și anul acesta, în toate restaurantele McDonald’s, sărbătorim Ziua Micului Dejun! Toți clienții care vizitează restaurantele luni, 16 octombrie 2017, până la ora 10:00, primesc gratuit câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea proaspăt măcinată.

Ziua Micului Dejun a devenit o tradiție şi este sărbătorită și anul acesta, doar la McDonald’s! Și, pentru că este o zi specială, toți clienții care vizitează luni dimineață, până în ora 10:00, restaurantele din întreaga țară, vor primi câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea gratuit. Astfel, vă puteți bucura de produse preparate exact ca acasă din ingrediente simple și proaspete, numai bune pentru diminețile grăbite, în care tentația de a sări peste micul dejun e mare.

Micul dejun este masa care ne aduce energie și bună dispoziție pentru tot ce avem de făcut pe parcursul întregii zile. Dar de cele mai multe ori uităm cât de important e.

Meniul de mic dejun de la McDonald’s oferă produse preparate ca acasă diningrediente proaspete,de cea mai bună calitate: ouă, unt, suncă și cafea din boabe proaspăt măcinate. Astfel, McDonald’s încurajează consumatorii să înceapă cu energie fiecare zi.

Un mic dejun complet are și un ingredient vedetă: oul

Consumat la micul dejun, oul este bogat în proteine cu valoare biologică înaltă, care sunt superioare celor din lapte și carne, fiind un produs de bază în alimentația sănătoasă. Compușii nutritivi din ou (fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu și fier) sunt cel mai bine asimilați în organism dimineața, astfel încât oul este un produs ideal pentru micul dejun.

Ouăle folosite în prepararea micului dejun de la McDonald’s, furnizate de Toneli Holding (unul dintre cei mai mari distribuitori de ouă de consum din România) provin de la găini hrănite cu cereale de cea mai bună calitate și sunt verificate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere.

Cafeaua – partenerul perfect pentru o dimineață plină de energie

Micul dejun este cel mai bine completat de o cafea proaspătă, fierbinte, din boabe atent selecționate de către furnizorul Segafredo Zanetti. Cafeaua de la McDonald’s este certificată Rainforest Alliance Certified™, 100% cafea arabica de calitate superioară, proaspăt măcinată șiputernic aromată.

Sandvișul Cheese McMuffin cu ou și cafeaua aburindă sunt oferite gratuit de Ziua Micului Dejun, luni, 16 octombrie, până în ora 10:00, doar la McDonald’s.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 136 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

Pentru mai multe informații vizitați:

www.mcdonalds.roși www.facebook.com/McDonalds.ro

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells