Matt Damon va filma în România

de Cinemagia în 11 Oct 2012
Matt Damon va filma în România

Actorul american Matt Damon vine în România pentru a juca "un rol mic" în "The Zero Theorem", filmul pe care regizorul Terry Gilliam va începe să îl turneze la Studiourile MediaPro, la sfârşitul lunii octombrie, informează presa americană. Matt Damon a declarat într-un interviu pentru site-ul vulture.com, citat de agenţia Mediafax, că va avea un mic rol în proiectul lui Gilliam, un artist pentru care ar face orice.

"Cineva i-a dat (lui Terry Gilliam, n.r.), în sfârşit, banii să facă filmul ăsta, slavă Domnului. Este un film cu Christoph Waltz şi Tilda Swinton. Aş face orice pentru Terry. Au trecut zece ani de când am lucrat cu el", a adăugat actorul, care şi-a amintit cum a negociat cu regizorul modul în care arată personajul său.

"I-am scris lui Terry un e-mail uriaş, pentru că am avut o conversaţie lungă despre cum va arăta personajul, deoarece povestea are loc în viitor şi el avea o idee despre look-ul acestuia, dar apoi eu a trebuit să... (moment în care actorul a arătat că s-a ras pe cap, n.r.) şi i-am zis lui Terry :'Acum ce facem?'".

Terry Gilliam a ajuns, însă, la concluzia că schimbarea de look a lui Damon poate fi chiar un atu pentru personaj. Damon şi-a amintit şi de reacţia regizorului: "'Am putea profita de faptul că te-ai ras pe cap. De ce să nu-ţi schimbăm freza?' (a spus Gilliam), şi mi-a trimis o poză cu mine cu părul alb, cu ţepi. 'Am putea să profităm de faptul că eşti chel şi să te arătăm într-o manieră în care nu ai mai fost văzut'".

Matt Damon a câştigat premiul Oscar în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. El a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. Matt Damon apare şi pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood, dar şi în "Fraţii Grimm", de Terry Gilliam, lansat în 2005.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nimicdinceparafi pe 11 octombrie 2012 21:15
Sa speram ca va fii amabil cu fanii lui din Romania la fel cum au fost Kevin Costner si Nic Cage.
alex_il_fenomeno pe 11 noiembrie 2012 11:06
se pare ca din nou Romania ajunge pe harta cinematografica internationala a lumii.
SANDA45 pe 14 noiembrie 2012 18:07
Tare....
Yonutz_Yonutz pe 20 noiembrie 2012 21:13
Daca ar aparea tara noastra pe aceasta harta mai des ar fi si mai bine ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells