Matt Damon nu va fi Robin. Actorul se alătură în schimb distribuţiei lui Interstellar, filmul lui Christopher Nolan

de Cristina Grigore în 29 Aug 2013
Actorul a explicat şi de ce crede că, amicul său, Ben Affleck se va descurca perfect în rolul lui Batman

Într-un interviu acordat site-ului Times of India, Matt Damon i-a luat apărarea prietenului său, Ben Affleck şi a explicat de ce crede că acesta este o alegere perfectă pentru rolul lui Batman. Ultimele supoziţii, mai mult sau mai puţin fondate, ale fanilor, l-au plasat pe Damon alături de Afleck în Man of Steel 2, drept Robin, ajutorul lui Batman, însă acesta a negat posibilitatea unei asemenea oferte. Actorul a ales în schimb să joace în Interstellar, unul dintre cele mai anticipate filme ale anului viitor, în regia lui Christopher Nolan.

Potrivit celor de la Playlist.com, rolul său nu va fi unul proeminent – nu s-a spus însă şi despre ce partitură va fi vorba. SF-ul Interstellar, programat să apară în cinematografe pe 7 noiembrie anul viiitor, are deja o distribuţie de excepţie formată din:  McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn şi Michael Caine.

Cât despre rolul în va apărea Ben Affleck, Damon a fost de părere că partea cea mai dificilă va fi cea a portretizării lui Bruce Wayne.

„Ştiu că sunt mulţi cei care se plâng pe internet de această alegere. Pur şi simplu mi se pare amuzant. Nu îl joacă pe regele Lear. E Batman! Cu siguranţă se încadrează în abilităţile sale actoriceşti. Dacă aţi văzut Argo sau The Town şi restul muncii sale din ultima vreme, este vorba de ceva mult mai nuanţat, mai interesant şi mai dificil decât Batman!”.

„Batman doar stă acolo cu masca pe cap şi şopteşte oamenilor ceva cu o voce joasă. Bruce Wayne este acea partea a rolului mai provocatoare, iar Ben se va descurca grozav şi la asta”, a mai spus el.

Actorul a ţinut să menţioneze şi faptul că nu va juca în Superman vs Batman – titlul atribuit continuării lui Man of Steel – rolul lui Robin. „Sunt ceva mai în vârstă faţă de Ben. Nu am văzut până acum un Robin care să fie mai bătrân decât Batman”, a spus el. „Mi-a trimis cineva o imagine chiar, în care apar în costumul lui Robin, lângă Ben, costumat în Batman. A fost distractiv. Dar pot spune cu destulă siguranţă că nu-l voi juca pe Robin”, a încheiat Damon.

 

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, Ben Affleck, Batman vs. Superman, Interstellar, Christopher Nolan, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn, Michael Caine, Argo, The Town, Man of Steel

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 29 august 2013 11:21
A ajuns departe Nolan daca poate sa ia un actor ca Matt Damon pt un rol de probabil 5 min (din cate am inteles va filma 2 saptamani).
xerses pe 29 august 2013 16:28
Lumea ii vrea tot impreuna!
vladimir84 pe 29 august 2013 20:18
Ben Afleck si Matt Damon au facut mereu echipa buna impreuna, si sincer Matt Damon chiar are fata de Robin!
DeadSea07 pe 29 august 2013 20:20
Matt Damon chiar are fata de Robin ! dar pacat ca a renuntat
mihaigeniu pe 29 august 2013 23:29
damon greseste aici;ce au facut Christian Bale si MIchael Keaton cu Batman se cheama masterclass asa ca nu cred ca e ceva usor;batman e mai mult decat un pers de benzi desenate ;e un simbol :)
alex_il_fenomeno pe 2 septembrie 2013 12:03
Cred ca cei doi s-ar fi completat reciproc intr-o maniera uimitoare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells