Marvel îl caută pe noul Captain America. Înlocuitorul lui Chris Evans ar putea fi un actor de culoare

de Cristina Grigore în 25 Oct 2018
Nu este exclus nici ca în costumul supereroului să vedem o femeie, spune unul dintre actorii Marvel

Într-un interviu cu Larry King, preluat de site-ul ComicBook.com, actorul Frank Grillo, interpretul lui Crossbones în filmele cu Captain America, a confirmat faptul că cei de la Marvel sunt deja în căutarea unui nou actor care să preia costumul în culori roş-albastre ale supereroului.

„Nu ştiu foarte multe despre acest subiect, însă se zvoneşte că viitorul Captain America ar putea fi afro-american. Sau chiar o femeie. Se caută un înlocuitor”, a declarat Grillo.

Cum se apropie şi lansarea lui Avengers 4 (4 mai 2019), fanii supereroului se pregătesc deja de o ultimă apariţie în rol a lui Chris Evans. Actorul a postat recent un mesaj online prin care sugera că se pregăteşte să îşi ia rămas bun de la personaj.

În benzile desenate, costumul lui Captain America a fost preluat (printre alţii) de Bucky Barnes (interpretat pe marele ecran de Sebastian Stan), dar şi de Sam Wilson (jucat de Anthony Mackie).

Exploreaza subiecte similare:

Frank Grillo, Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 octombrie 2018 11:18
Păi se putea să n-o dea in bară și cu seria asta?!?... Să bage un actor de culoare să vadă și să vadă astfel încasări idioate pentru că așa la trebuie ăstora de vin cu astfel de idei cretine!... Și nu, nu am nimic contra celor de culoare, doar că respect personajul.
carmen_angelus_romila pe 25 octombrie 2018 12:16
Mergand, probabil, pe ideea faptului ca natiunea americana nu face discriminari de nici un fel intre semenii sai, v-or sa incerce o aparitie de culoare al personajului 'Captain America", sau chiar o interpretare feminina al acestuia, dar ramane de vazut impactul spectatorului cu acest inedit...!(?)
6Patronul9 pe 25 octombrie 2018 23:55
Da.....geniala idee. Il asteptam si pe Black Panther alb,ca sa nu mai pomenesc de necesara tranzitie de la X-Men la X-Women si de la Deadpool la Deadpula.
sil4lord pe 31 octombrie 2018 19:49
Da faceti-l fratilor si pe Spider-man femeie sau sa fie de culoare, nu am nimic cu oamenii de culoare dar personajele ar trebui sa fie exact cum sunt in comic books. In ultima perioada suntem bombardati de filme in care trebuie sa gasesti un gay sau lesbi, un om de culoare si un om de alta natie ( fie chinez fie indian etc).
Mai nou ai stricat-o si pe Captain Marvel care e lesbi cu toate ca in comics nu e dar voi....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells