Marvel a anunțat viitorul personajului Black Panther, jucat inițial de Chadwick Boseman

de Marina Florea în 15 Ian 2021
Black Panther 2 va avea premiera pe 8 iulie 2022

Lumea din Wakanda se întoarce, însă nu e vorba de un nou T'Challa. Luni, pe 11 ianuarie, șeful Marvel, Kevin Feige a discutat despre viitorul personajului jucat de Chadwick Boseman, Black Panther, cu publicația Deadline, anunțând că studiourile nu intenționează nici să facă o variantă Computer Generated a personajului, nici să distribuie pe un alt actor în rol. Boseman, care a decedat în august după o luptă cu cancerul pe care a ținut-o secretă, a jucat personajul titular în primul film din serie.

În loc să găsească un alt actor sau să apeleze la CGI, Feige a explicat că scenaristul și regizorul Ryan Coogler lucrează la un scenariu care va „completa mitologia și inspirația Wakandei”. Șeful Marvel susține că echipa filmului este dedicată să „onoreze și să respecte lecțiile și învățăturile primite de la Chad”.

Așadar, T'Challa nu va fi jucat de un al actor și filmul „va explora lumile Wakandei și personajele complexe prezentate în primul film”, așa cum declară Feige publicației People. Victoria Alonso, producător executiv al Black Panther, a promis de asemenea fanilor că T'Challa nu urmează să fie reconstruit digital. `Nu există decât un singur Chadwick, și acesta nu mai este cu noi”, relata ea.

Alonso a mai dat de înțeles că și personajul T'Challa moare în acțiunea filmului Black Panther II, spunând: „din păcate, regele nostru a murit nu doar pe ecran, ci și în realitate”. Apoi producătorul executiv s-a angajat ca echipa să trateze cu prudență evoluția personajului. „Ne gândim să găsim o soluție de a continua povestea și cum vom onora acest episod care a venit pe neașteptate”, descriind moartea lui Boseman drept „dureroasă și groaznică”.

Disney și Marvel nu au explicat deocamdată cum anume moartea lui Boseman va fi integrată în sequel, însă fanii au lansat speculațiI online că Shuri (Letitia Wright) va avea un rol mai mare în următorul film. Wright, care a fost apropiată de Boseman în timpul producției primului film, și-a exprimat ezitările de a se întoarce în Wakanda fără TChalla într-un interviu cu Net-A-Porter. „Ideea de a face filmul fără el este cumva ciudată. Îl plângem în acest moment, așa că trebuie să încercăm să găsim latura pozitivă în toate astea”, a relatat ea.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, Black Panther II, Kevin Feige, Chadwick Boseman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells