Martin Scorsese explică de ce The Irishman nu putea fi serial TV

de Cristina Grigore în 2 Dec 2019
Filmul a fost persiflat online din cauza duratei sale mari

Noul film al lui Martin Scorsese, The Irishman, a generat mai multe discuții în mediul online, iar unele dintre ele (devenite chiar meme) s-au referit la durata sa, neobișnuit de mare pentru un lungmetraj. Cineastul a explicat într-un interviu acordat entertainmentweekly.com de ce nu a vrut să ia în considerare transformarea poveștii într-un serial TV.

„Ai putea spune «Aceasta este o poveste lungă, o poți spune pe parcursul a două sezoane» - am văzut că a menționat cineva lucrul acesta. Dar eu zic nu, categoric nu. Nici măcar nu m-am gândit la așa ceva. Deoarece scopul acestui film este acea acumulare a detaliilor. Până la finalul peliculei devii conștient de acest efect cumulativ; poți cuprinde într-o singură vizionare evoluția poveștii, de la început la sfârșit, dacă asta îți dorești. Un serial este grozav, este minunat, poți dezvolta personaje și linii de acțiune, poți crea lumi. Însă povestea aceasta nu era pentru așa ceva”, a arătat Scorsese.

The Irishman, cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci în distribuție, ține 3 ore și 29 de minute. A debutat pe platforma de streaming Netflix pe 27 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Martin Scorsese, The Irishman, Robert De Niro, Al PAcino, Joe Pesci

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 3 decembrie 2019 09:19
astia care persifleaza online sigur nu au vazut Ben Hur, Cleopatra, Cele zece porunci, Titanic etc si alte filme lungi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells