Mark Hamill confirmă. Foştii protagonişti Star Wars sunt în discuţii pentru apariţia în noul Episode VII

de Cristina Grigore în 21 Feb 2013
Actorul ştie mai multe detalii despre proiect, dar va spune mai multe după semnarea contractelor

Printre numeroasele zvonuri legate de prezenţa lui Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher în noul film Star Wars, iată că apare şi o confirmare. Ea vine din partea lui Hamill, care a acordat un interviu publicaţiei Entertainment Weekly şi a dezvăluit că se află într-adevăr în negocieri pentru a-şi relua rolul din franciză, dar nu a semnat încă contractul.

„Discută acum cu fiecare dintre noi”, a spus el. „George Lucas a vrut să ştie dacă suntem sau nu interesaţi. Chiar a spus că, dacă nu vrem să mai apărem în continuare, nu vor căuta alţi actori care să ne preia rolurile – vor face în aşa fel încât să fim scoşi din poveste. Vă pot spune că deocamdată nu am semnat nici un contract. Suntem în acea fază a negocierilor în care vor să facem cunoştinţă cu scenaristul, Michael Arndt şi cu Kathleen Kennedy, cea care va prelua Lucasfilm”, a continuat Hamill.

Actorul părea a fi în temă cu detaliile proiectului, însă, notează cei de la Entertainment Weekly, a refuzat să dezvăluie mai mult. El a spus în schimb: „Vreau să fiu sigur, înainte să mai dau vreo declaraţie, că toată gaşca va reveni. Carrie şi Harrison şi Billy Dee şi Tony Daniels, toți actorii din seria originală. Vreau să mă asigur că sunt cu toţii la bord şi nu numai unul dintre ei”, a ţinut el să menţioneze.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, George Lucas, Billy Dee Williams, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 21 februarie 2013 09:19
ce bine ca se vor regasi toti in distributie!
cristi23 pe 21 februarie 2013 11:21
da ...n-ar fi rau sa revina toti.....toata gasca......
catajedi pe 21 februarie 2013 13:35
doar ca Mark Hamill si Carrie Fisher ar trebui sa se mai puna cat de cat in forma pentru a prezenta credibil personajele in varsta, dat fiind ca Luke ar trebui sa fie Mare Maestru Jedi, iar Leia ar trebui sa fie si ea Jedi, si nu se cade ca Jedi, care sunt agili si fac acrobatii sa fie supraponderali (cel putin asa am vazut din ultimele poze cu cei doi actori), nu zic, au imbatranit dar asa cum arata cum cu kg in plus nu ar fi credibili ca si Jedi, cel putin Luke. Harrison Ford oricum este in forma pentru varsta lui, acum n-ai ce sa faci ca a incaruntit, dar se poate remedia si asta cat de cat.
neb2069 pe 21 februarie 2013 13:42
Mda, Mark Hamill se va sprijini in sabia laser pe post de baston, Carrie Fisher o sa aiba ascunse in cocurile alea 2 flacoane cu pastile iar peste Harrison Ford o sa cada o bomba nucleara si n-o sa aiba nici macar o zgarietura cu toate k-l cauta moartea pe acasa..............sa fim seriosi................se face Star Wars sau Geriatric Wars ?
Nimicdinceparafi pe 21 februarie 2013 15:20
Amuzant dar in acelasi timp si cumva rautacios com.Alec Guiness(Obi-Wan Kenobi) avea 63 de ani cand a jucat in Star Wars si nu imi aduc aminte sa se fii sprijinit in sabia laser,din contra o manuia f bine.
neb2069 pe 21 februarie 2013 17:41
Dar Alec Guiness nu mai facuse inca 3 filme Star Wars inainte, in care sa cam fi epuizat rolul lui in subiectul universului. Cat despre cei 63 de ani tocmai mi-ai dovedit punctul de vedere. In afara de Harrison Ford, ceilalti 2 au ajuns niste epave. Nu vreau sa fiu rau spunand asta dar este adevarul.
rizea.alex70 pe 21 februarie 2013 14:52
Sper sa accepte toti si sa le iasa toate planurile celor de la Disney pentru ca numai asa filmele urmatoare vor fi capodopere.
cosmin_kedii pe 21 februarie 2013 17:27
pai fara ei n-ar mai avea nici o faima
SANDA45 pe 21 februarie 2013 20:45
mai bine nu.....
alex_il_fenomeno pe 13 martie 2013 16:46
Ar oferi alta alura filmului.... sa speram ca revin.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells