Marion Cotillard neagă că ar fi motivul divorțului soților Jolie-Pitt

de Gloria Sauciuc în 22 Sep 2016
Mai mult, actrița franceză așteaptă al doilea copil cu partenerul ei de multă vreme, Guillaume Canet

Marion Cotillard a anunțat joi, într-un mesaj publicat pe Instagram, că nu are niciun rol în recent anunțatul divorț al cuplului Jolie-Pitt, ba - mai mult- că așteaptă cel de-al doilea copil cu partenerul ei, Guillaume Canet, regizor și actor francez.

Informații apărute de la începutul săptămânii în presă, după care actrița franceză ar fi vinovată de divorțul celui mai îndrăgit cuplu de la Hollywood, a dus la reacția actriței premiate cu Oscar pentru La Vie en Rose.

Publicația TMZ, specializată în exvclusivități, anunța miercuri că „Angelina Jolie a angajat un detectiv privat care i-a confirmat că el flirta și se simțea bine cu Marion Cotillard pe platou. Iar asta a fost cireașa de pe tort”... Marion Cotillard și Brad Pitt au filmat împreună la Londra, timp de mai multe luni, drama de război Allied.

Iată ce a scris actrița:

Iată mesajul integral al actriței

Aceasta va fi prima și singura mea reacție cu privire la vârtejul fără precedent care a început acum 24 de ore și în care sunt amestecată fără voia mea. Nu obișnuiesc să comentez nici să iau în serios grămezile de lucruri absurde care se pun pe seama mea, însă – dată fiind turnura pe care o ia această situație și faptului că asta afectează oamenii pe care îi iubesc – trebuie să îmi exprim punctul de vedere. În primul rând, am întâlnit acum câțiva ani pe bărbatul vieții mele, tatăl fiului nostru și al bebelușului pe care îl așteptăm. E iubirea mea, cel mai bun prieten al meu și singurul bărbat de care am nevoie. Apoi, celor care pretind că sunt „devastată”, sunt bine-mersi. Acest tip de invenții aberante nu mă afectează în niciun caz. Și ca să închei - „presei”, hater-ilor, vânătorilor de subiecte care să grăbesc să tragă concluzii pripite doresc recuperare grabnică. Astea fiind spuse, și pe un ton mai serios, le doresc Angelinei și lui Brad, două persoane față de care am un profund respect, să-și găsească pacea într-un moment așa de tumultuos. Cu toată dragostea, Marion.

Exploreaza subiecte similare:

Allied

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 23 septembrie 2016 07:52
Te iubesc,Marion....
Lasa_l pe brad si cupleaza_te cu mine
:))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells