Maria Dinulescu, din nou pe marele ecran!

9 Feb 2010
Maria Dinulescu, din nou pe marele ecran!

Casanova, identitate feminină, cu Maria Dinulescu şi Mimi Brănescu în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele din România - vineri, 12 februarie.

Maria Dinulescu (California Dreamin', Pescuit sportiv) interpretează o tânără, Ioana, care apare într-un spot publicitar pentru adolescenţi şi îşi scandalizează familia datorită conţinutului erotic al spotului. Ea pleacă de acasă şi încearcă să ia viaţa pe cont propiu.

Ioana realizează că a devenit o mică vedetă, statut care îi aduce şi avantaje, dar o pune şi în situaţii neconvenabile; traversează diferite medii, îşi schimbă prietenii. Ea încercă să îşi găsească propria identitate într-o lume extrem de agitată.  

Este  inclusă într-o campanie electorală, unde are diferite idei foarte creative, dar în final - deşi ideile ei oferă succes - un sentiment de frustrare o încearcă, fapt ce o determină să revină acasă. Viaţa poate fi oricând luată de la început. Orice experienţă te face mai puternic.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
corinka pe 9 februarie 2010 14:41
Ati uitat sa scrieti "sfarsit" la final. Cred ca ati povestit tot filmul.
gdanielu pe 9 februarie 2010 15:59
si unde mai exact va avea premiera ca nu cred ca asta e film de mall ?
Gloria pe 9 februarie 2010 16:10
Programul cinema va fi disponibil de joi dimineata pentru saptamana cinematografica 12-18 februarie. Prin urmare, va oferim invormatia in avans: filmul CASANOVA, Identitate feminina va rula in reteaua Cinema City din Bucuresti si tara, la Hollywood Multiplex, The Light Cinema (Liberty Mall), Cinema Studio, Glendale.
Ana pe 9 februarie 2010 21:33
@gdanielu: intra la Studio de vineri.
marylin01 pe 9 februarie 2010 23:42
Maria Dinulescu este o actrita foarte buna,cea mai buna dintre actori tineri de pe la noi,a jucat in filme bune si cu siguranta acesta este un film care merita vazut.
Popescu Ionescu pe 10 februarie 2010 00:40
Foaaaarte profesionista stirea!
Nu tu regizor, nu tu producator...
Aferim!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells