Margot Robbie pregătește Tank Girl

de Gloria Sauciuc în 10 Sep 2019
Tank Girl spune povestea lui Rebecca Buck, o femeie care conduce şi care trăieşte într-un tanc

Cu un număr de filme inspirate din cărţile de benzi desenate deja la activ, se pare că Margot Robbie e gata să continue adaptările pentru marele ecran. Actriţa şi producătoarea australiană a apărut deja în rolul lui Harley Quinn în Suicide Squad din 2016, şi urmează să îşi reia rolul în Birds of Prey care va apărea în februarie şi în sequel-ul The Suicide Squad din 2021. În plus, pe lângă rolul celebrei eroine negative, Robbie îi va da viaţă personajului Tank Girl, scrie https://comicbook.com.

Un personaj îndrăgit de benzi desenate, Tank Girl a mai apărut o dată în 1995, dar casa de producţie LuckyChap Entertainment a lui Robbie încearcă să mai dea o şansă ideei - una destinată publicului de azi.

Luni dimineaţă, Alan Martin, creatorul lui Tank Girl, a postat pe Twitter că Robbie şi echipa ei au achiziţionat drepturile asupra personajului, continuând: „Nu am fost contactaţi încă de cei implicaţi în proiect, aşadar nu suntem siguri dacă creatorii iniţiali vor avea un cuvând de spus”.

Aşadar, LuckyChap dezvoltă filmul cu Robbie în poziţia de producător, deşi nu ştim încă dacă Robbie va juca sau nu în film. Deocamdată, Robbie a semnat producţia filmelor I, Tonya, Terminal, Dreamland şi Birds of Prey jucând, de asemenea, în fiecare producţie, aşa că este de aşteptat să apară pe ecran şi în Tank Girl.

Primul film Tank Girl a avut premiera în 1995 şi a avut-o pe Lori Petty în rolul principal. Creat de Alan Martin şi Jamie Hewlett, Tank Girl spune povestea lui Rebecca Buck, o femeie care conduce şi care trăieşte într-un tanc. Margot Robbie o fi potrivită pentru rolul principal? Ce credeţi?

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Tank Girl

Alte știri din cinema

Cum arată mașina lui James Bond din No Time to Die

Pelicula se va lansa la noi pe se va lansa la noi pe 10 aprilie 2020

Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

Starul va reveni pe marele ecran din 20 septembrie în Rambo: Last Blood

The Lighthouse, în exclusivitate în România la Dracula Film Festival

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor fantasy și de groază va avea loc între 16 și 20 octombrie 2019 la Brașov

Drama medicală The Good Doctor, cu Freddie Highmore, din 3 octombrie, la AXN

Actorul a fost nominalizat în 2018 la Globurile de Aur, categoria „Cel mai bun actor într-o dramă TV”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells